reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
:baffled:oj to faktycznie przy skazie białkowej to musicie kurcze uważać..
u nas skazy niet więc wcinamy co popadnie:-) a ta kaszka orkiszowa to taka że tak spytam bezsmakowa?:-)

Mikka a wcześniej gdzie byłaś u ortopedy? czy to może dopiero pierwszy raz?:happy:

yyyy tzn Luuuźna mi nie chodziło o to że ty nie wiesz tylko chciałam ci wyjaśnić że te ryżowe to one są bez glutenu a my z Lencją pisałyśmy o kaszkach bez mlecznych ale z glutenem;-):-D
a mecz oj to nie miałam pojęcia bo ja m jak miłość oglądałam:-)

tak tak wiem, ale to było poza tym o czym pisałyście...chociaż wygląda jakbym pisała o glutenie - przepraszam :sorry:

ja nie oglądam żadnych seriali 'kobiecych' :-D

Anita już byłam raz było wszystko ok ale teraz dostałam ponownie skierowanie na kontrole.

Lencja dzięki za polecenie kaszki jutro podskoczę do Piotra i Pawła.
może się zainteresujesz tym od jutra w lidlu LIDL świetny zestaw za 18 zł. Szkoda, że chłopięcych nie ma.

ale te zestawy w Ludlu bosko na fotkach wyglądają - może będą dla chłopaków też :) ale jak się wejdzie w szczegóły zestawu to wychodzi fotka chłopca w czerwonym kompleciku z kubusiem słodki

Anita - ta orkiszowa jest bezsmakowa, jak się ją poda z jakimś owocami to już będzie smakowa więc spoko :)
Mikka - z kaszek to są jeszcze jaglana i owsiana, ja ją kupiłam na zieleńcu i nie były w dziale z produktami dla dzieci tylko wystawione na promocyjnych stoiskach. Dzięki za informację o ciuszkach w Lidlu, szkoda, że nie mam gdzieś tu pod ręką tego sklepu, z tymi rzeczami w Lidlu to jest tak, że rzucają po kilka sztuk i jak się jest kilka godzin po otwarciu to często już nie ma w czym wybierać..
Ale rzeczywiście słodziutkie te ubranka!
Rechot - a ja sądziłam, że w tym czerwonym kompleciku to dziewczynka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry