reklama

u nas skazy niet więc wcinamy co popadnie:-) a ta kaszka orkiszowa to taka że tak spytam bezsmakowa?:-)
Mikka a wcześniej gdzie byłaś u ortopedy? czy to może dopiero pierwszy raz?

yyyy tzn Luuuźna mi nie chodziło o to że ty nie wiesz tylko chciałam ci wyjaśnić że te ryżowe to one są bez glutenu a my z Lencją pisałyśmy o kaszkach bez mlecznych ale z glutenem;-)
a mecz oj to nie miałam pojęcia bo ja m jak miłość oglądałam:-)

a mecz oj to nie miałam pojęcia bo ja m jak miłość oglądałam:-)
Lencja
:)
Anita - ta orkiszowa jest bezsmakowa, jak się ją poda z jakimś owocami to już będzie smakowa więc spoko 
Mikka - z kaszek to są jeszcze jaglana i owsiana, ja ją kupiłam na zieleńcu i nie były w dziale z produktami dla dzieci tylko wystawione na promocyjnych stoiskach. Dzięki za informację o ciuszkach w Lidlu, szkoda, że nie mam gdzieś tu pod ręką tego sklepu, z tymi rzeczami w Lidlu to jest tak, że rzucają po kilka sztuk i jak się jest kilka godzin po otwarciu to często już nie ma w czym wybierać..
Ale rzeczywiście słodziutkie te ubranka!
Rechot - a ja sądziłam, że w tym czerwonym kompleciku to dziewczynka
Mikka - z kaszek to są jeszcze jaglana i owsiana, ja ją kupiłam na zieleńcu i nie były w dziale z produktami dla dzieci tylko wystawione na promocyjnych stoiskach. Dzięki za informację o ciuszkach w Lidlu, szkoda, że nie mam gdzieś tu pod ręką tego sklepu, z tymi rzeczami w Lidlu to jest tak, że rzucają po kilka sztuk i jak się jest kilka godzin po otwarciu to często już nie ma w czym wybierać..
Ale rzeczywiście słodziutkie te ubranka!
Rechot - a ja sądziłam, że w tym czerwonym kompleciku to dziewczynka
Ostatnia edycja:
reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Pedze do lidla moze kupie kruszynie cosij takiego