reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Mikka - rejestracja dziecięca w przychodni wojskowej 566522051,a tam Ci podadzą już nr dalej. Co do glutenu to ja gotuję mannę na wodzie i podaję wymieszaną np z jabłuszkiem

Ostatnia edycja:
reklama
HEJ:-)

Mikka a z bioderkami nie chcesz tu na skarpę koło szpitala dziecięcego?:-) ja chodzę i moim zdaniem dr. Dziewulski to świetny specjalista:-)

a manny ja nie gotowałam bo nigdy nie wiem ile tego wsypać:zawstydzona/y: za to kupiłam kaszkę taką błyskawiczną chyba pszenną o smaku waniliowym typową dla dzieci i właśnie z glutenem i taką mu podawałam:happy:

a nasz Mati poza raczkowaniem nauczył się też sam siadać:happy:

Mikka tu masz nr do tego ortopedy 610 08 22 mam nadzieję że dobrze rozczytałam :-)

Lencja tak to była taka mleczno-pszenna nie pamiętam już jakiej firmy chyba nestle :happy2:

Anita gratuluję postępów Matiego :-)
Mikka miejsc nie było w wojskowej? szkoda też tam byłam 2 razy z Alkiem u ortopedy.
Co do kaszek i glutenu, to ja nie pamiętam nawet kiedy podawałam :sorry: Ale to też była taka błyskawiczna wielozbożowa z Bobovity, bo tej z Nestle nie lubi ;-)
Kasia lepiej nie ryzykuj, bo szkoda zaplanowanego wyjazdu. Tyyyy będziesz na ślubie księcia?:-D Podobno wszyscy w UK mają mieć wtedy dzień wolny od pracy ;-)

reklama
Do góry