reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

ale se strzeliłyśmy spacer z kasią po lesie, cuuudnie pachniało lasem, pogoda boska, niedawno dotarłam do domu, nogi mam w d...... masakra ale jestem smutaśna bo kasior niedlugo pojedzieeeeeeeeeeeee nieeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mikka - cudnie że już jesteś fajnie że wypoczęłaś :)

reklama
Witam
i ja już dotarłam cała i zdrowa do Torunia :-)) Mam dzisiaj lenia młody śpi na balkonie, a ja włączyłam sobie kompa i nadrabiam zaległości:-)) a obiad...... najlepiej jakby ktoś ugotował tak było fajnie u mamusi:-))))
super ze wypoczeliscie:)
ale se strzeliłyśmy spacer z kasią po lesie, cuuudnie pachniało lasem, pogoda boska, niedawno dotarłam do domu, nogi mam w d...... masakra ale jestem smutaśna bo kasior niedlugo pojedzieeeeeeeeeeeee nieeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mikka - cudnie że już jesteś fajnie że wypoczęłaś :)
a ja gnalam potem do babci, dopiero co wrocilismy. jestem zmeczona od jutra znowu bieganina:/

ANIU- mi tez smutno ze Was "opuszcze" bo jestescie suppper laski! mam nadzieje ze sie zgramy na spacer jak przyjade nastepny raz do pl:)

ANITA- fajnie ze zdrowi jestescie, a co do sniegu- to podejrzewam ze na nadziei sie skonczy ...hehhee

20-stegoooooooooooooooooooooooooo buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
153_w587.jpeg

kurcze Kasia jest szansa, że jeszcze Olka zobaczę :-( Po raz ostatni?:-( i Ciebie...

Mikka super że wróciłaś :-)

Ostatnia edycja:
hej prawdopodobnie bede jeszcz na chrobrego w pt albo w sobote, to jescze nie jest pewne, kurcze bo mam tak tydzien zawalony ze dawno tak nie mialam, ale gdzinke sie wyskrobie:)

MIKA- no juz znasz odpowiedz:p

i spoko przeciez my nie umieramy. bede pisac tu ( jak kupimy kompa i zalozymy neta:p) no i zajedziemy w przyszlym roku (mam nadzieje)
Bosze toz te dzieciaczki nasze to juz latac beda! nie poznam ich pewnie! juz tesknie

reklama
Do góry