reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! No pogoda fatalna, czekam już na przymrozki, bo chyba to jest lepsze.
Na wymienialnię ciuchów bardzo chętnie bym poszła, bo mi mnóstwo rzeczy zalega, ale nijak nie dam rady niestety. No nic za jakiś czas będzie pewnie kolejna wymienialnia.
A póki co to miłej soboty! U mnie chłopaki na wieś pojechali, to sobie chyba coś na kompie pooglądam.
Na wymienialnię ciuchów bardzo chętnie bym poszła, bo mi mnóstwo rzeczy zalega, ale nijak nie dam rady niestety. No nic za jakiś czas będzie pewnie kolejna wymienialnia.
A póki co to miłej soboty! U mnie chłopaki na wieś pojechali, to sobie chyba coś na kompie pooglądam.
ja zaraz padne na ryło dopiero wyszorowałam łazienkę a jeszcze kuchnia i pokoje ...która ma licencję na broń...chyba se palne w łeb ...prysznic chyba z 1h szorowałam a i tak jest zasyfiały same zacieki z mydlin i kamień wrrrrrrrrrrrrrrrrr...nic nie działa niooooooooooooo nie ma jak wanna jak ja za nią tęsknię
lece walczyć z zaśmażkami na kuchence ; /
ania a probowalas sody i octu do czyszczenia??ja zaraz padne na ryło dopiero wyszorowałam łazienkę a jeszcze kuchnia i pokoje ...która ma licencję na broń...chyba se palne w łeb ...prysznic chyba z 1h szorowałam a i tak jest zasyfiały same zacieki z mydlin i kamień wrrrrrrrrrrrrrrrrr...nic nie działa niooooooooooooo nie ma jak wanna jak ja za nią tęsknię
Lencja
:)
rechot - na kamień w kabinie prysznicowej polecam płyn z serii w5 do kupienia w Lidlu - jest rewelacyjny!
reklama