reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

łał Anita zdolnego masz synka :-)
Lil szkoda że nie przyjdziesz...ja sama też nie wiem, bo T może mieć na popołudniu w przyszłym tygodniu, więc może być klops z wyjściem ;/
Hahaha mogę Maciusiowi sprezentować ten aparat na 2 latka :-D
Ania no niestety nie myślą czasami...wiesz dla nich to tylko przeziębienie, a dla Ciebie i Tomka męki w szpitalu :-(

Przestańcie babulić o wieku :-D Bo się jak gówniara czuję :-D

reklama
oj też bym chciała ale taką pełnoletnią gówniarą he he bo jak trójeczka wskoczy na przód to już człowiek się czuje taaaaaaaaaki staaaaaaaaaaaary;-):-D

Luuuźna taaa póki co zdolnego ale to dopiero 1 klasa zobaczymy jak to będzie dalej:-)

Oj tam by nie wpuścili pamiętam czasy jak się wszystkim świeciło byleby piwo wypić gdzieś na mieście a jeszcze przed 18 :-D
A najlepsze jest to, że jak się tego dowodu nie miało, to nikt o niego nie pytał, a jak jest to pytają mnie do dziś :-D Niedawno byłam w małym spożywczaku po piwko na wieczór ( z małym), to od razu pytanie: "A dowodzik jest?" Wiecie jak człowiek wtedy się czuje? Bosko :-D

Anita no znasz to 'Czym skorupka za młodu...' lepiej od początku być dobrym, bo potem trudno nadrobić podstawy ;-)

images

Ano nuda dziś! Pogoda taka, że nic tylko sobie załatwić pozwolenie na broń palną! Ja w związku z tym idę odwiedzić babcię! Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Do góry