reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cisza tutaj grobowa.:-(

Ja juz torbe zaczynam kompletowac.
tzn zakupilam dwie koszule nocne do spania. rozmiar namiotowy bo brzuch musi sie zmiescic:-D .
milam sobie kupic te staniki do karmienia ale chyba one nie sa mi niezbedne i poradze sobie bez nich , tym bardziej ze kosztuja tutaj 28 f
nie nie tyle to ja za stanik nie dam.
za spodnie tyle place, ale mam dlugie tylko w jednym sklepie wiec nie mam wyboru, ale nie za stanik:no: :no: :no:

A wy kobitki cos juz kupujecie?

Miloku w H&M widziałam bluzeczki na naramkach
takie do karmienia za 7Ł
wydaje mi sie, ze będą fajne do spania
albo nawet na dzien
a w mothercare tez są takie drogie ?

ja tez nie bede sie specjanie rozgladala za stanikami do karmienia
ale ta bluzeczka w HM mnie zaintersowala :-)

reklama
Mel skad te mother care bierzesz?
pisalas mi kiedys o kremie i przeszukalam za nim cale miesto i jakis inny znalazlam ale nie z MC.
wszystkie apteki i bootsa, tesco asde i morisona odwiedzilam i nic takiego nie znalalam.:confused: :eek:
Gdzie ty te produkty znajdujesz?

A w H&M to faktycznie nie patrzalam za koszulkami.musze sie przejsc. moze i bielizne do karmienia maja:confused: :nerd:
Tylko jak zobaczylam cane spodni w H&M to mi sie odechcialo:baffled: , i jeszce nie byly wystarczajaco dlugie dla mnie:tak: .Na moje zyrafiaste nogi zadko ktore sa dobre:-D :tak:

miloku Mothercare to taki osobny sklep...sam w sobie, taki jak np. H&M :happy: on typowo sprawom dzieciecym i ciazowym jest poswiecony :-)

Ja kupiłam sobie na razie tylko szlafrok - taki ogromny, chyba XXL :szok:
Normalnie to L - ka była na mnie za duża:baffled::laugh2:
Ale na kompletowanie torby do szpitala to my chyba jeszcze mamy całkiem dużo czasu. Może stąd ta cisza w tym wątku;-)

ja chyba tez bedę musiałą sie rozejrzec za jakims szlafroczkiem :dry:
wiem, ze ostatnio mialam taki ciezki, ze go wcale nie uzywalam
teraz jak bede kupowala to zwróce szczegolnie uwage na to, zeby byl lekki :tak:
ale nie kupie xxxxxl ;-)

kupie w moim rozmiarze standardowym, zeby sie przydał na później tez :-)

:-D :-D :-D :-D :-D a to u mnie ni ema takiego sklepu dlatego nie wiedzialam.:-D :-D :-D :-D
Niezla jestem a ja szukam po calym miescie:-D :-D

Ale dzisiaj w toysrus znalazlam majtki , wkladki , reczniki po porodowe i jakies jeszcze inne gadzety dla mam.

szlafrok musze tez sobie sprawic,ale nie chce tych flanelowych grubych tylko szukam caly czas takiego cienkiego i dlugiego.:tak:

weszlam wlasnie na ta stronke mother care
ciuszki fajne , a wozki jakie niektore wykrecone maja:eek: :baffled:
jak to sie stalo ze ja nie wiedzialam o istnienieu takiego sklepu:dry: :dry: :cool2:

ja chyba tez bedę musiałą sie rozejrzec za jakims szlafroczkiem :dry:
wiem, ze ostatnio mialam taki ciezki, ze go wcale nie uzywalam
teraz jak bede kupowala to zwróce szczegolnie uwage na to, zeby byl lekki :tak:
ale nie kupie xxxxxl ;-)

kupie w moim rozmiarze standardowym, zeby sie przydał na później tez :-)

no wlasnie dziewczyny - nie kupujcie takich duzych rozmiarow..tylko standardowe jak teraz nosicie
do porodu szlafroku nie ubierzecie, bedzie potrzebny po porodzie a wtedy bedziemy juz sie coraz bardziej kurczyc az w koncu wrocimy do rozmiarow chociazby przypominajacych normalne ;-) i po co wam wtedy taki worek :-p ja normalnie nosze S/M i pewnie M kupie...:happy:

reklama
kobietki kiedy planujecie zaczac pakowanie torby?
ja sie zastanawiam czy nie pod koniec stycznia, bo wtedy bede miala 35tc...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry