reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala!

Renee - niewiem bo nie pytałam, ale wiem ze w razie konieczności naciecia krocza to znieczulenia nie ma a jak szyją krocze to ze znieczuleniem. A tak to napewno nie chcę mieć znieczulenia zewnątrzoponowego a inny jak mi jakiś poradzą to zobaczymy jak trzeba bedzie to mi podadzą.

reklama
jeżeli chodzi o dolargan to położna opowiadała nam, że na większość pacjentek działa jakoś otumaniająco i dzidzusie też się rodzą otumanione. Raz podobno koleżanka nie powiedziała jej przy zmianie dyżuru, że podała dolargan i babka okropnie się wystraszyła jak odebrała dzidzusia, który "leciał przez ręce " , był wiotki nienaturalnie właśnie od dolarganu.

Wczoraj pytałam położnej i powiedziała, ze stempel ważny jest pół roku i tak samo w pracy mówili. Ja i tak ją teraz bede podbijać bo jak 6 miesięcy ważna to konczy mi sie ważność 23.08 Także widze, ze każdy co innego gada.

Edi - własnie niewiem może coś pokręcilam. Może faktycznie to F18 a my zle zrozumieliśmy.

Basiu Jak będziesz kupowac w aptece to się okaże i może ten V17 też istnieje ;)
Ja napewno mam zakupiony F18 ;)

A mnie wzięło na pakowanie torby :). Po drzemce wstałam i jak na zawołanie wyjęłam torbę i spakowałam wszystko dla Natalii:) a że trzeba mieć prawie wszystko więc juz mamy jedna zapełnioną , a gdzie moje rzeczy?:). Będę wyglądać jakbym się na wakacje wybrała:D. 8)
P. S Słyszałyście "coś" o Szpitalu na Inflanckiej w Wa-wie?

Cud dwie torby to minimum.Jedna dla ciebie druga dla Natalki a w trzecią to co niezmieściło się w tamte dwie.

Edi - a ile ten krem kosztuje???

Ja spakuje sie w jedną walizkę i się zmieszczę nie mam tego dużo i zastanawiam się co wy takiego pakujecie że tyle torb, chyba ze torba jest malutka.

A na co jest ten krem? Ja też się ledwo spakowałam w dość dużą torbę a dla maluszków to mam tylko pampersy i chusteczki.

reklama
Do góry