reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala!

Renee - niewiem bo nie pytałam, ale wiem ze w razie konieczności naciecia krocza to znieczulenia nie ma a jak szyją krocze to ze znieczuleniem. A tak to napewno nie chcę mieć znieczulenia zewnątrzoponowego a inny jak mi jakiś poradzą to zobaczymy jak trzeba bedzie to mi podadzą.

reklama
jeżeli chodzi o dolargan to położna opowiadała nam, że na większość pacjentek działa jakoś otumaniająco i dzidzusie też się rodzą otumanione. Raz podobno koleżanka nie powiedziała jej przy zmianie dyżuru, że podała dolargan i babka okropnie się wystraszyła jak odebrała dzidzusia, który "leciał przez ręce " , był wiotki nienaturalnie właśnie od dolarganu.

Wczoraj pytałam położnej i powiedziała, ze stempel ważny jest pół roku i tak samo w pracy mówili. Ja i tak ją teraz bede podbijać bo jak 6 miesięcy ważna to konczy mi sie ważność 23.08 Także widze, ze każdy co innego gada.

Edi - własnie niewiem może coś pokręcilam. Może faktycznie to F18 a my zle zrozumieliśmy.

Basiu Jak będziesz kupowac w aptece to się okaże i może ten V17 też istnieje ;)
Ja napewno mam zakupiony F18 ;)

A mnie wzięło na pakowanie torby :). Po drzemce wstałam i jak na zawołanie wyjęłam torbę i spakowałam wszystko dla Natalii:) a że trzeba mieć prawie wszystko więc juz mamy jedna zapełnioną , a gdzie moje rzeczy?:). Będę wyglądać jakbym się na wakacje wybrała:D. 8)
P. S Słyszałyście "coś" o Szpitalu na Inflanckiej w Wa-wie?

Cud dwie torby to minimum.Jedna dla ciebie druga dla Natalki a w trzecią to co niezmieściło się w tamte dwie.

Edi - a ile ten krem kosztuje???

Ja spakuje sie w jedną walizkę i się zmieszczę nie mam tego dużo i zastanawiam się co wy takiego pakujecie że tyle torb, chyba ze torba jest malutka.

A na co jest ten krem? Ja też się ledwo spakowałam w dość dużą torbę a dla maluszków to mam tylko pampersy i chusteczki.

reklama
Do góry