reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala!

Agutku z tego co gdzieś czytałam to chyba od 300zł,ale zapytam jeszcze tej mojej koleżanki,może jest z tym na bieżąco ;)

reklama
Mycha bo Ci tyłek skopię i kwiatki zasadzę!!! :mad: Przestań z tą cesarką!!! :( No chyba, że tak naprawdę to marzysz o CC, przyznaj się ;) ;D

Karta "cipowa", na pewno nie jest dowodem, że się jest ubezpieczonym. Przeciez i tak większość z nas chodzi prywatnie do ginów. ;D ;D

Renee nic mi nie zasadzaj ;) kuźwa no przecież nie ja sobie to wymyśliłam nie? gin sam powiedział ze raczej sie mała nie odwróci i na taką ewentualnośc mam sie nastawić , chociaż "cuda" sie zdarzają ;)

O przepraszam bardzo, a skąd on może wiedzieć, że się nie obróci? ??? A ja to mam wrażenie, że Ty sama się nastawiasz na tą cesarkę już od ........ ??? :o.........odkąd tylko pamiętam! ;) ;D :D

A mnei się wydaje w kwestii cięcia,że czasem ma sie przczucia.Ja w ub.roku baaaardzo chciałam rodzić naturalnie,ale Jacek nie chcial się odwrócić :( i bardzo go prosilam i nawet uciskałam i nei wiem czy przez to na koniec ne stalo się to co sie stało...

Agutku moja znajoma mówiła o kwocie300-400zł. za położną,więc może zapytaj te swoją czy 300zl nie będzie za mało.

Mychuś.. może się odwrócić, bo mój Franek odwrócil się w 37 tc. i teraz raczej nastawiam sie na SN.. choć do końća to nie wiem jak urodzę ( zdecydują na izbie przyjęć) bo wszystko zależy od tego czy blizna po cesarce nie zaczniei mi się rozchodzić ( miałam cc dwa lata temu)

a co do dokumentu ubezpieczeniowego.. ja wogóle nie posiadam ksiązeczki ubezpieczeniowej (mąż również nie ma) u mnie zazwyczaj wystarcza tzw "pasek" płacowy, który mi z firmy co miesiac do domku poleconym przesyłają.. jest to jak najbardziej dowód mojego ubezpieczenia.. z tym chodze do lekarzy z Anką a i jak trzeba iść państwowo ze sobą to też to zawsze wystarczało :D

Renee bo ja mam takie pier ...ne szczęście wiesz :p jak tylko dowiedziałam się jakiś czas temu ze mała jest pupą w dole to powiedziałam że znając moje szczęście to już tak zostanie ;) a teraz to już mi w sumie obojętne !!! chcę już urodzić i tyle!!!!! ;)

reklama
ja z lipcówek-przepraszam, ze sie wtracam ale wezcie ze soba jakis krem natłuszczajacy na skóre brzucha, jest ona po pordzie baaardzo sucha

Do góry