reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala!

Agutku z tego co gdzieś czytałam to chyba od 300zł,ale zapytam jeszcze tej mojej koleżanki,może jest z tym na bieżąco ;)

reklama
Mycha bo Ci tyłek skopię i kwiatki zasadzę!!! :mad: Przestań z tą cesarką!!! :( No chyba, że tak naprawdę to marzysz o CC, przyznaj się ;) ;D

Karta "cipowa", na pewno nie jest dowodem, że się jest ubezpieczonym. Przeciez i tak większość z nas chodzi prywatnie do ginów. ;D ;D

Renee nic mi nie zasadzaj ;) kuźwa no przecież nie ja sobie to wymyśliłam nie? gin sam powiedział ze raczej sie mała nie odwróci i na taką ewentualnośc mam sie nastawić , chociaż "cuda" sie zdarzają ;)

O przepraszam bardzo, a skąd on może wiedzieć, że się nie obróci? ??? A ja to mam wrażenie, że Ty sama się nastawiasz na tą cesarkę już od ........ ??? :o.........odkąd tylko pamiętam! ;) ;D :D

A mnei się wydaje w kwestii cięcia,że czasem ma sie przczucia.Ja w ub.roku baaaardzo chciałam rodzić naturalnie,ale Jacek nie chcial się odwrócić :( i bardzo go prosilam i nawet uciskałam i nei wiem czy przez to na koniec ne stalo się to co sie stało...

Agutku moja znajoma mówiła o kwocie300-400zł. za położną,więc może zapytaj te swoją czy 300zl nie będzie za mało.

Mychuś.. może się odwrócić, bo mój Franek odwrócil się w 37 tc. i teraz raczej nastawiam sie na SN.. choć do końća to nie wiem jak urodzę ( zdecydują na izbie przyjęć) bo wszystko zależy od tego czy blizna po cesarce nie zaczniei mi się rozchodzić ( miałam cc dwa lata temu)

a co do dokumentu ubezpieczeniowego.. ja wogóle nie posiadam ksiązeczki ubezpieczeniowej (mąż również nie ma) u mnie zazwyczaj wystarcza tzw "pasek" płacowy, który mi z firmy co miesiac do domku poleconym przesyłają.. jest to jak najbardziej dowód mojego ubezpieczenia.. z tym chodze do lekarzy z Anką a i jak trzeba iść państwowo ze sobą to też to zawsze wystarczało :D

Renee bo ja mam takie pier ...ne szczęście wiesz :p jak tylko dowiedziałam się jakiś czas temu ze mała jest pupą w dole to powiedziałam że znając moje szczęście to już tak zostanie ;) a teraz to już mi w sumie obojętne !!! chcę już urodzić i tyle!!!!! ;)

reklama
ja z lipcówek-przepraszam, ze sie wtracam ale wezcie ze soba jakis krem natłuszczajacy na skóre brzucha, jest ona po pordzie baaardzo sucha

Do góry