reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Edziu,dziekuje. Kurde,bo tak glupio podejsc i wprost sie zapytac,ile chce kasy,hehehe.
Mycha bo Ci tyłek skopię i kwiatki zasadzę!!! Przestań z tą cesarką!!! No chyba, że tak naprawdę to marzysz o CC, przyznaj się ;D
Karta "cipowa", na pewno nie jest dowodem, że się jest ubezpieczonym. Przeciez i tak większość z nas chodzi prywatnie do ginów. ;D ;D
Karta "cipowa", na pewno nie jest dowodem, że się jest ubezpieczonym. Przeciez i tak większość z nas chodzi prywatnie do ginów. ;D ;D
edi
mamusia Wojtusia
A mnei się wydaje w kwestii cięcia,że czasem ma sie przczucia.Ja w ub.roku baaaardzo chciałam rodzić naturalnie,ale Jacek nie chcial się odwrócić i bardzo go prosilam i nawet uciskałam i nei wiem czy przez to na koniec ne stalo się to co sie stało...
Agutku moja znajoma mówiła o kwocie300-400zł. za położną,więc może zapytaj te swoją czy 300zl nie będzie za mało.
Agutku moja znajoma mówiła o kwocie300-400zł. za położną,więc może zapytaj te swoją czy 300zl nie będzie za mało.
kanga_aga
Fanka BB :)
Mychuś.. może się odwrócić, bo mój Franek odwrócil się w 37 tc. i teraz raczej nastawiam sie na SN.. choć do końća to nie wiem jak urodzę ( zdecydują na izbie przyjęć) bo wszystko zależy od tego czy blizna po cesarce nie zaczniei mi się rozchodzić ( miałam cc dwa lata temu)
a co do dokumentu ubezpieczeniowego.. ja wogóle nie posiadam ksiązeczki ubezpieczeniowej (mąż również nie ma) u mnie zazwyczaj wystarcza tzw "pasek" płacowy, który mi z firmy co miesiac do domku poleconym przesyłają.. jest to jak najbardziej dowód mojego ubezpieczenia.. z tym chodze do lekarzy z Anką a i jak trzeba iść państwowo ze sobą to też to zawsze wystarczało
a co do dokumentu ubezpieczeniowego.. ja wogóle nie posiadam ksiązeczki ubezpieczeniowej (mąż również nie ma) u mnie zazwyczaj wystarcza tzw "pasek" płacowy, który mi z firmy co miesiac do domku poleconym przesyłają.. jest to jak najbardziej dowód mojego ubezpieczenia.. z tym chodze do lekarzy z Anką a i jak trzeba iść państwowo ze sobą to też to zawsze wystarczało
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Renee bo ja mam takie pier ...ne szczęście wiesz jak tylko dowiedziałam się jakiś czas temu ze mała jest pupą w dole to powiedziałam że znając moje szczęście to już tak zostanie a teraz to już mi w sumie obojętne !!! chcę już urodzić i tyle!!!!!
reklama