reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Tak, tak, stempelek w książeczce ubezpieczeniowej wazny jest tylko miesiąc.
W mojej ksiązeczce pani kadrowa wpisała mi urlop wychowawczy od - do i postawiła pieczątkę i swój podpisik. Jak byłam w szpitalu to sie tego nie czepiali wiec ja nic nie działam w sprawie pieczątki a jakby coś jednak im nie pasowało, to najwyżej mąż wpadnie do mnie do pracy i wszystko załatwi
W mojej ksiązeczce pani kadrowa wpisała mi urlop wychowawczy od - do i postawiła pieczątkę i swój podpisik. Jak byłam w szpitalu to sie tego nie czepiali wiec ja nic nie działam w sprawie pieczątki a jakby coś jednak im nie pasowało, to najwyżej mąż wpadnie do mnie do pracy i wszystko załatwi
u mnie jest ksiazeczka RUM wiecie z tym szpitalem roznie bywa najlepiej jak tu ktos pisal kazda zadzwonila do swojego szpitala - dzial noworodki czy poloznictwo zawsze ktos odbierze i powie co zapakowac; ja dla dzidzi potrzebuje pieluchy i chusteczki do pupy a dla siebie koszule podklady kubek i termometr; nic to ze pieluchy i te podklady pol torby zajmują
e jakie wszystko pampersy i chusteczki do pupy oraz podklady dla mnie to najwieksze rzeczy jakas tam koszula kapcie kosmetyki moj maz juz czeka w pogotowiu a i wszystko ma w domu naszykowane co ma przywiezc wiecie co ja juz smole ten bol przy porodzie byle bylo po wszystkim; najgorsze jest czekanie
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Ja pytalam swojego gina co trzeba mieć za dokumenty w szpitalu to powiedział, że karta czipowa wystarczy. Teraz kiedyś się tam wybiorę na wizytę z położną i popytam o wszystko co trzeba wziąść dla dziecka. A powiedzcie mi czy wy macie jakąś swoją położną w szpitalu którą znacie i bedzie przy porodzie????
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Edi wiem wiem, mamy te karty "cipowe" :laugh: ale ja sobie podbiłam sama w pracy i dopisuję sobie daty - na wszelki wypadek ale nie jestem pewna czy ta karta to dowód na to że jesteś ubezpieczona : przecież te karty mają wszyscy, hmmm :?
Basiu a gdzie będziesz rodzić? ja tam nie mam swojej położnej. Musiałabym jakiejśc zapłacić a nie mam zamiaru. Jak będzie tak będzie, a jak któraś będzie ewidentnie wredna to jej powiem co o niej myśle i tyle.
Renee ja to się zastanawiam czy nie urodzę wcześniej od większości z WAs chyba oprócz Edi , Agimamyani i może Adasi - niewiem tak mi się wydaje, bo mogę mieć CC 5-7 wrzesień : Edi przypomnij mi na kiedy masz
Basiu a gdzie będziesz rodzić? ja tam nie mam swojej położnej. Musiałabym jakiejśc zapłacić a nie mam zamiaru. Jak będzie tak będzie, a jak któraś będzie ewidentnie wredna to jej powiem co o niej myśle i tyle.
Renee ja to się zastanawiam czy nie urodzę wcześniej od większości z WAs chyba oprócz Edi , Agimamyani i może Adasi - niewiem tak mi się wydaje, bo mogę mieć CC 5-7 wrzesień : Edi przypomnij mi na kiedy masz
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Co do poloznej,to ja bym chciala - mam taka jedna na oku. Tylko ciekawe,ile musialabym jej zaplacic... :