kobietki zadzwoncie do szpitala lepiej sie pakowac wiedzac co i ile; ja dla dzidzi tylko pampersy i pieluchy do pupy; dla siebie podklady koszule termometr kubek i sztucce oczywiscie napakowalam sobie jakies kosmetyki dla siebie skarpetki klapki pod prysznic i takie drobnostki dla dzidzi mam wszystko przygotowane w razie jakby co to zawsze ktos dowiezie; kumpela ktora rodzila w zimie mowi ze becik swoj musiala miec a pampersow nie bo akurat szpital mial
reklama
u nas kazdy ma miec swoj; jeszcze jak chodzilam do babci do szpitala to pamietam ze termometr dziennie kupowac musialam bo babcia jak babcia tlukla je na potęge; dlatego mowie zeby dzwonic pewnie kazdy szpital ma jakies tam zwyczaje;
mycha12
Wrześniowe mamy'06
]Renee wyobraź sobie ze jak w tamtym roku miałam robioną laparo w Klinice to tez musialam przynieść swój nawet w Klinice mają braki. A ze względu na to że tam będę rodzić to musze też zabrać swój, tzn zabiorę na wszelki wypadek
Dzikuska dobrze że przypomniałaś!
Dzikuska dobrze że przypomniałaś!
Dziewczyny nie przejmujcie się jeśli czegoś zapomnicie wszystko okaże się w szpitalu.
Zawsze rodzina może dowieść.
W naszym w Gubinie nie trzeba nic brać,ciuszki są szpitalne, pieluchy tetrowe,chusteczki i kremy też są,a położne kompią maluchy i przynoszą czyste i pachnące.
Zawsze rodzina może dowieść.
W naszym w Gubinie nie trzeba nic brać,ciuszki są szpitalne, pieluchy tetrowe,chusteczki i kremy też są,a położne kompią maluchy i przynoszą czyste i pachnące.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Mamaoska to pozazdrościć : u mnie w Klinice w Katowicach nie dają kompletnie nic. Torbę mam spakowaną i jest cholernie ciężka i duża, a nie mam w niej spakowanych np kosmetyków dla mnie i ciuszków dla małej, które też musze zabrać : fakt że dużo miejsca zajmuje paczka pampersów no ale i tak zabieram chyba wszystko z listy
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
O kurcze a ja jeszcze śpie. Jakoś nie myślę o pakowaniu sie. Jak już zacznę się pakować to napewno wezmę pampersy i 2 pieluchy tetrowe, ciuszki dla malutkiego, dla mnie: 2 koszule jedną do karmienia drugą zwyklą, wkładki laktacyjne, szlafrok, papcie, klapki(męża) pod prysznic bo nie bede kupowała bo to bez sensu, pieluchy bella, majtki jednorazowe, skarpetki a z dokumentów kartę czipową i dowód osobisty (pytałam lekarza) i to chyba wszystko może jeszcze na wszelki wypadek laktator. A z kosmetyków dla maluszka nic nie biorę bo bez przesady żeby w szpitalu nie mieli skoro położne kąpią dzieci(zapytam położnej jak się z nią spotkam).
reklama