reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

A ja mam pytanie o dokumenty: Ten druk RMUA musi być jak najbardziej aktualny? Bo ja ostatni jaki mam to mam z listopada (reszta pewnie w pracy leży...), a no i książeczki ubezpieczeniowe to jeszcze "uznają"???

reklama
jak masz podbitą to moze być, Ja właśnie podbijam książeczkę, bo RMUA to dostaję na maila jak zadzwonię do firmy, więc i tak nie mam oryginału, ksiażeczkę to mi w Krakowie na miejscu podbijają

U nas książeczka jest niepotrzebna, wystarczy karta chipowa

baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić

nam jeszcze położna mówiła o ręcznikach papierowych do osuszania krocz. Jak sama mówiła nie powinno sie zwykłym ręcznikiem wycierać bo po 2 razach jest mokry i tylko bakterie namnaża.
U nas na sali pelno jest papierow w roznych ksztaltach :-D kuchenny, toaletowy czy takie "reczniczki" wiec z tym luzik,

ale przypomnialo mi sie

- drobne na parking
- pełny bak w aucie (co by w stresie stacji paliw nie zaliczac :-) )

tego do torby raczej wsadzic sie nie da, ale ogole warto pamietac :-)

madziarkas kupujesz zwykły spryskiwacz do kwiatów, rozrabiasz TR i masz :)

aha- jeszcze kółko dmuchane kąpielowe dla dzieci, żeby na nim siadać po porodzie sn, kiedy wszystko obolałe ;)

Ostatnia edycja:
U nas książeczka jest niepotrzebna, wystarczy karta chipowa

baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić

madziarkas kupujesz zwykły spryskiwacz do kwiatów, rozrabiasz TR i masz :)

aha- jeszcze kółko dmuchane kąpielowe dla dzieci, żeby na nim siadać po porodzie sn, kiedy wszystko obolałe ;)

Tak jak napisała mitaginka, albo tak jak napisałyscie coś można dostać w drogeriach, musze skoczyć do rossmana, jak znajdę coś takiego to wam dam znać :)

reklama
Do góry