reklama
madziarkas
Fanka BB :)
U nas książeczka jest niepotrzebna, wystarczy karta chipowa
baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić
baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić
A
asiunia876
Gość
U nas na sali pelno jest papierow w roznych ksztaltach kuchenny, toaletowy czy takie "reczniczki" wiec z tym luzik,nam jeszcze położna mówiła o ręcznikach papierowych do osuszania krocz. Jak sama mówiła nie powinno sie zwykłym ręcznikiem wycierać bo po 2 razach jest mokry i tylko bakterie namnaża.
ale przypomnialo mi sie
- drobne na parking
- pełny bak w aucie (co by w stresie stacji paliw nie zaliczac :-) )
tego do torby raczej wsadzic sie nie da, ale ogole warto pamietac :-)
A
asiunia876
Gość
JA kupie taka mala "fryzjerska" taka poreczna mi sie wydaje.baby ta butelka ze spryskiwaczem do tantum rosa to jakaś specjalna z apteki? też chciałam sobie zakupić
madziarkas
Fanka BB :)
madziarkas kupujesz zwykły spryskiwacz do kwiatów, rozrabiasz TR i masz
aha- jeszcze kółko dmuchane kąpielowe dla dzieci, żeby na nim siadać po porodzie sn, kiedy wszystko obolałe
JA kupie taka mala "fryzjerska" taka poreczna mi sie wydaje.
Mam taki mniejszy spryskiwacz z ikei ale poszukam jeszcze czegoś mniejszego w drogeriach
U nas książeczka jest niepotrzebna, wystarczy karta chipowa
madziarkas kupujesz zwykły spryskiwacz do kwiatów, rozrabiasz TR i masz
aha- jeszcze kółko dmuchane kąpielowe dla dzieci, żeby na nim siadać po porodzie sn, kiedy wszystko obolałe
Tak jak napisała mitaginka, albo tak jak napisałyscie coś można dostać w drogeriach, musze skoczyć do rossmana, jak znajdę coś takiego to wam dam znać
reklama
JA kupie taka mala "fryzjerska" taka poreczna mi sie wydaje.
ja ostatnio mialam taka do kwiatow tylko maly rozmiar ale potem widzialam w bootsie takie fajne male za pare groszy wiec musze teraz zakupic
http://www.boots.com/webapp/wcs/sto...ogId=10551&langId=-1&searchTerm=bottle&t1_N=4
Ostatnia edycja: