reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja juz mam spakowana torbe, zrobilam tylko taka dodatkowa liste ( dla mojego M w razie w jak ja nie zdaze sie dopakowac) z tych rzeczy z ktorych korzystam na co dzien typu szampon do wloskow, szczotke i takie tam. Mam nadzieje ze jakos to bedzie ;-)

reklama
ja też czekam na ostatnie rzeczy z doz.pl i się spakuję, bo jakoś mam przeczucie że szybciej mnie weźmie i będzie panika że wszystko nie jest gotowe

ja wykonałam rano siedmiomilowy krok w pakowaniu torby ;) zamówiłam 2 koszule na allegro. Czyli następny weekend pakowanie...

Ja chyba tez musze wreszcie zacząć pakować torbę,ewentualnie jak coś dokupie to dorzucę później,ale te najważniejsze pasowało by mi juz podpakować tak w razie czego.

a wiesz co wymaga już szpital?? Bo ja dalej myślę o wyborze szpitala i w związku z tym nie wiem co pakować, bo każdy niemal wymaga co innego

wiesz ja bede pakowac sie wedlug tej listy co wysyłałam dziewczyną :) Tobie chyba też??/ czy tylko może krewetce i estragon?? juz nie pamietam jak chcesz to Ci wysle co powiedzieli w szkole rodzenia co trzeba

wiesz ja bede pakowac sie wedlug tej listy co wysyłałam dziewczyną :) Tobie chyba też??/ czy tylko może krewetce i estragon?? juz nie pamietam jak chcesz to Ci wysle co powiedzieli w szkole rodzenia co trzeba
Katagorka a może podała byś te listę na forum:)

reklama
ja po wczorajszej wizycie na Ip troche sie juz spakowałąm zostało kilka rzeczy z apteki i spakować maluszka wiec tylko podorzucam graty i torba czeka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry