- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magda, znowu padłam!
Ja kupiłam sobie właśnie kilka paczek chusteczek nawilżanych, ogólnie zamierzam nimi "załatwić" pobyt w szpitalu- do demakijażu, chusteczki Lactacyd wiadomo do czego;-) i zwykłe nawilżane do rąk czy co mi tam przyjdzie do głowy. Swój papier albo ręcznik papierowy chyba też wezmę...
Ja kupiłam sobie właśnie kilka paczek chusteczek nawilżanych, ogólnie zamierzam nimi "załatwić" pobyt w szpitalu- do demakijażu, chusteczki Lactacyd wiadomo do czego;-) i zwykłe nawilżane do rąk czy co mi tam przyjdzie do głowy. Swój papier albo ręcznik papierowy chyba też wezmę...
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
a ja dziś wystartowałam z pakowaniem...narazie mam ładnie przygotowana torbę pożyczona od mamy, a w niej:
szlafrok,
2x ręcznik kąpielowy dla mnie,
podkłady jednorazowe do przewijania x 5 (dla mnie na łóżko i dla bobasa do przewijania),
ręcznik papierowy,
papier toaletowy,
chusteczni nawilżane
krem do buzi na każda pogodę-dla bobasa
oliwke
koperte z dotychczasowymi badaniami i aktualny druk ZUS RMUA-ubezpieczeniowy (koperta bedzie systematycznie uzupełniana)
koszula nocna do karmienia x 2
tshirt do porodu
pajacyki x 3
rożek
kocyk
...to by było narazie tyle...teraz zostało tylko uzupełniać braki...pierwszy najwazniejszy krok postawiony ;-)
szlafrok,
2x ręcznik kąpielowy dla mnie,
podkłady jednorazowe do przewijania x 5 (dla mnie na łóżko i dla bobasa do przewijania),
ręcznik papierowy,
papier toaletowy,
chusteczni nawilżane
krem do buzi na każda pogodę-dla bobasa
oliwke
koperte z dotychczasowymi badaniami i aktualny druk ZUS RMUA-ubezpieczeniowy (koperta bedzie systematycznie uzupełniana)
koszula nocna do karmienia x 2
tshirt do porodu
pajacyki x 3
rożek
kocyk
...to by było narazie tyle...teraz zostało tylko uzupełniać braki...pierwszy najwazniejszy krok postawiony ;-)
magda102
Fanka BB :)
Moja torba już sucha - przeszła pranie. Miałam dziś pakować, ale ...... pieprzę. Kręgosłup wychodzi mi przez Doopę. Prasowałam cholerne pieluchy. I wiecie co, z miłą chęcią wysłałabym gigantyczny bukiet kwiatów osobie, która wymyśliła pieluchy jednorazowe. Jakoś nie wyobrażam sobie jakbym tak codziennie musiała stać nad dechą do prasowania i jechać żelazkiem całą górę tetrówek - obłęd
Torbę spakuję jutro jak mnie najdzie ochota. A raczej mus, bo mam już wygrzebany szlafrok, klapki pod prysznic, co chwilę przestawiam podkłady.....
Jeeeenyyy jak mi się nie chce
Torbę spakuję jutro jak mnie najdzie ochota. A raczej mus, bo mam już wygrzebany szlafrok, klapki pod prysznic, co chwilę przestawiam podkłady.....
Jeeeenyyy jak mi się nie chce
dziewczyny a co myślicie o czymś takim?
Cicatridina - krem i globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym | Produkty dla mam | CIĄŻA
może stosowała któraś mama?
Cicatridina - krem i globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym | Produkty dla mam | CIĄŻA
może stosowała któraś mama?
reklama
magda102
Fanka BB :)
Kobitki ile planujecie brać tetrówek do szpitala?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.