reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja juz mam spakowana torbe, zrobilam tylko taka dodatkowa liste ( dla mojego M w razie w jak ja nie zdaze sie dopakowac) z tych rzeczy z ktorych korzystam na co dzien typu szampon do wloskow, szczotke i takie tam. Mam nadzieje ze jakos to bedzie ;-)

reklama
ja też czekam na ostatnie rzeczy z doz.pl i się spakuję, bo jakoś mam przeczucie że szybciej mnie weźmie i będzie panika że wszystko nie jest gotowe

ja wykonałam rano siedmiomilowy krok w pakowaniu torby ;) zamówiłam 2 koszule na allegro. Czyli następny weekend pakowanie...

Ja chyba tez musze wreszcie zacząć pakować torbę,ewentualnie jak coś dokupie to dorzucę później,ale te najważniejsze pasowało by mi juz podpakować tak w razie czego.

a wiesz co wymaga już szpital?? Bo ja dalej myślę o wyborze szpitala i w związku z tym nie wiem co pakować, bo każdy niemal wymaga co innego

wiesz ja bede pakowac sie wedlug tej listy co wysyłałam dziewczyną :) Tobie chyba też??/ czy tylko może krewetce i estragon?? juz nie pamietam jak chcesz to Ci wysle co powiedzieli w szkole rodzenia co trzeba

wiesz ja bede pakowac sie wedlug tej listy co wysyłałam dziewczyną :) Tobie chyba też??/ czy tylko może krewetce i estragon?? juz nie pamietam jak chcesz to Ci wysle co powiedzieli w szkole rodzenia co trzeba
Katagorka a może podała byś te listę na forum:)

reklama
ja po wczorajszej wizycie na Ip troche sie juz spakowałąm zostało kilka rzeczy z apteki i spakować maluszka wiec tylko podorzucam graty i torba czeka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry