- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bara a te zdjęcia z usg są niezbędne do dokumentacji? I które zdjęcia bierzesz? bo ja mam tego cały album już - to zabrać wszystkie?
he he no ja też z 20 fotek mam he he
ale myślę, ze może z ostatniego usg warto zabrać wraz z pomiarami
wodę kupie na miejscu, maść do brodawek uważam za zbędną, aparat i telefon spakuje na ostatnią chwilę, skarpetki i gumkę muszę dopakować dzięki
ja biorę całą dokumentacje ciąży na wszelki wypadek, wszystko mam spakowane razem w koszulce
ja biorę całą dokumentacje ciąży na wszelki wypadek, wszystko mam spakowane razem w koszulce
lenkaa*
Fanka BB :)
aga a masz takie z ostatniego usg z pomiarami? Ja miałam na ostatniej wizycie usg, ale gin się spóźnił i żeby nadgonić czas to miałam wizytę błyskawiczną - usg zrobił ale fotki już nie strzelił i pomiarów też nie dał, a że mi się udzeliła atmosfera szału to też nie upomniałam się o nie bo zapomniałam. Jakbym urodziła przed 4 maja (mam wizytę) to mam nadzieję że za brak ostatniej fotki usg mnie z IP nie wyrzucą
N
nataliak
Gość
na wykazie ktory ja dostalam w szpitalu odnosnie usg napisali ze ma byc z I (to z przeziernoscia karkowa), II (polowkowe) i III (ostatnie wymiary) trymestru ale jesli wezmie sie tylko ostatnie to tez bedzie ok. wazne zeby jakiekolwiek bylo.
lenkaa*
no to mam te z przezierności i połówkowe dokładnie opisane, ale więcej dużych usg już nie miałam i raczej się nie zapowiada, więc żadnego opisu z III trymestru nie mam . Znalazłam tylko jakiś wudruk - wyglada jak zrzut z ekranu na fotce z usg z 31+3 tygodnia - tam są tylko te główne pomiary co się robi na każdej wizycie - obwody, przepływy i długości. Ale to nie będzie za wczesne z 32tc?
aldonta
na wykazie ktory ja dostalam w szpitalu odnosnie usg napisali ze ma byc z I (to z przeziernoscia karkowa), II (polowkowe) i III (ostatnie wymiary) trymestru ale jesli wezmie sie tylko ostatnie to tez bedzie ok. wazne zeby jakiekolwiek bylo.
a ja nie musze żadnego....ostatnie bedzie opisane w karcie a przed porodem robią sami.......tak mój gin stwierdził i mam sie nie przejmowac
reklama
aga a masz takie z ostatniego usg z pomiarami? Ja miałam na ostatniej wizycie usg, ale gin się spóźnił i żeby nadgonić czas to miałam wizytę błyskawiczną - usg zrobił ale fotki już nie strzelił i pomiarów też nie dał, a że mi się udzeliła atmosfera szału to też nie upomniałam się o nie bo zapomniałam. Jakbym urodziła przed 4 maja (mam wizytę) to mam nadzieję że za brak ostatniej fotki usg mnie z IP nie wyrzucą
w czwartek będzie wizyta, więc i pomiary he he,ale teraz myślę sobie, że połówkowe miałam robione tam w szpitalu i te z przeziernością też- tylko nie mam nigdzie napisane ile ta przezierność wynosiła..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.