Hehe no trochę wygląda Potem dodał jeszcze że przecież nie musi znać dokładnej nazwy, wystarczy że mu powiem żeby przywiózł "to do cycków" to on już będzie wiedział o co chodzi Śmiałam się z niego, oj śmiałam...ale grunt że mimo że nie pamięta nazwy potrafi to sprytnie skojarzyć Myślę, że jakbym mu powiedziała wkładki laktacyjne to bym musiała dodatkowo tłumaczyć 5 minut o co mi chodzi, a tak mamy szybki kod
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jaszczurka86
Fanka BB :)
Ja też mam spakowany kubeczek, sztućce, talerzyk.
Dla syna na wyjście mam spakowane body z długim rękawkiem, śpioszki, spodenki i kurteczka, skarpetki, czapusia i kocyk a jeśli będzie zimno to body, pajac welurowy, spodenki, kurteczka, skarpetki, czapusia i kocyk:-) A z kosmetyków dla małego to tylko kremik :-)
Dla syna na wyjście mam spakowane body z długim rękawkiem, śpioszki, spodenki i kurteczka, skarpetki, czapusia i kocyk a jeśli będzie zimno to body, pajac welurowy, spodenki, kurteczka, skarpetki, czapusia i kocyk:-) A z kosmetyków dla małego to tylko kremik :-)
awru
Fanka BB :)
hehe dobrew czasie pakowania pokazałam mężowi wkładki laktacyjne i pytam jak to się nazywa a on się zastanawia, zastanawia i zastanawia aż w końcu mówi z uśmiechem na ustach i dumą w głosie: "podpaski na cyce" No myślałam że padne...
ja swojemu nic nie pokazuje bo z jego pamięcią to i tak za chwilę zapomni.. w razie potrzeby dostanie opakowanie i z nim będzie latał po sklepach
moje pakowanie do szpitala:
TORBA DLA LENIUSZKA
- pieluchy jednorazowe
- chusteczki nawilzane
- ubranka (3komplety: body z krotkim rekawem, pajacyk, skarpetki, niedrapki, czapeczka)
- pieluchy tetrowe (5szt) i flanelowe (2szt)
- kremy przeciw odparzeniom (zwykly i apteczny)
- krem do twarzy i ciala
- szczoteczka do wlosow
- smoczki (2szt)
zapomnialam czegos?
rożek? Nie bierzesz?
I mam pytanie co do lizaka. Kiedy zamierzasz go kosztować? W trakcie "pracowania" nad rozwieraniem szyjki?
Bo jakoś to slabo widzę )
Ja przynajmniej myślałam tylko o piciu
I musze się pochwalić. Walizka do szpitala w 3/4 spakowana, ale raczej tak na wariata, wiec jutro pewnie będzie korekta
Teraz jeszcze właśnie konfrontowałam spakowane rzeczy z Twoją listą i trochę muszę dorzucić, ale bardziej dla siebie, nie dla malej.
reklama
N
nataliak
Gość
rozek daja w szpitalu a lizaczki na pierwsza faze jak sie glodna zrobie ;P
nie wiem czy doczytalas ale mam juz ten malutki miekki rozek, 65x65cm
nie wiem czy doczytalas ale mam juz ten malutki miekki rozek, 65x65cm
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.