- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
ooo herbatkę na laktację też spakowałam i silikonowe oslonki na piersi (wczoraj je gotowałam). A szczoteczka do włosów dla maluszka też jest obowiązkowa??
estragon w sumie obowiązkowa to nie jest - ale jak maluch ma włoski to warto jednak je trochę przeczesać żeby ładnie wyglądał - zwłaszcza na pierwszych fotkach
magda102
Fanka BB :)
Moja torba się suszy bo jakoś zasyfiała była.....
Papier toaletowy biorę, ale za często nie mam zamiaru z niego korzystać. Jak zlepię "dwójkę" to skorzystam z chusteczek nawilżanych, pierniczę nie będę sobie rysać politury papierem toaletowym po porodzie, jak mogę delikatną chusteczką przejechać to i owo
Biorę jeszcze słuchawki to fona jako antenę do radia. Ostatnio w szpitalu okazało się, że odbieram ze 4 stacje radiowe w fonie, w domu natomiast tylko RM Więc będę sobie parła i słuchała np. ESKI albo RM FMu
Papier toaletowy biorę, ale za często nie mam zamiaru z niego korzystać. Jak zlepię "dwójkę" to skorzystam z chusteczek nawilżanych, pierniczę nie będę sobie rysać politury papierem toaletowym po porodzie, jak mogę delikatną chusteczką przejechać to i owo
Biorę jeszcze słuchawki to fona jako antenę do radia. Ostatnio w szpitalu okazało się, że odbieram ze 4 stacje radiowe w fonie, w domu natomiast tylko RM Więc będę sobie parła i słuchała np. ESKI albo RM FMu
ja jeszcze musze wrzucic do torby dwie buteleczki wody z ustnikiem,i wlasnie papier tolateowy ale tez chyba zamienie go na cos innego typu recznik kuchenny jest delikatnieszy,i tak napewno sie nie zalatwie w szpitalu,a na same siku wystarczy recznik,a ja pamietam ze jak urodzilam o 8:40 to dopiero zrobilam siku o 19az polozne kazaly mi isc zrobic siku,ale ja nie dalam rady wstac z lozka,jak polozyli mnie o 9 to i tak lezalam do 19 az przyjechal maz i rodzice i wtedy pomogli mi wstac zrobilam siku i chyba wzielam prysznic juz nie pamietam,laska co rodzila ze mna i nie byla nacinaa to biegala glowe myc z szuszarka po porodzie he he:-)
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U mnie torby już spakowane...teraz będę tylko coś porzucać jak mi się przypomni...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.