- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja napewno wkładek laktacyjnych wezma kilka sztuk,przynajmniej na drogębo pamiętam że jak wróciłam ze szpitala z Majką to już po drodze zaczęło mi się lac z piersi i zanim dojechałam do domu to całą mokrą koszulkę miałam.A te podkłady z belli sa dobre.Ja pamiętam ze kupiłam always te z siateczką tylko ze grube i dostałam opierdziel w szpitalu że mnie ta siateczka poodparza,więc zmieniłam na bellę.
natalia_lila
Fanka BB :)
Moja torba też już spakowana stoi. Włożyłam tylko jedną paczkę podkładów, w razie co mąż dowiezie drugą. Dla siebie mam spakowane wszytsko, dla dziecka spakuje po piątkowej wizycie u gina, jak dowiem się od położnej co muszę zabrać.
N
nataliak
Gość
ja dla maluszka biore ubranka (body z krotkim rekawem, pajacyki, czapeczki, skarpetki i niedrapki), mala paczke pieluch bella happy, z chusteczek wybralam nivea baby sensitive, do tego krem przeciw odparzeniom tez nivea baby oraz zielony linomag.
Mnie dopiero czeka pakowanie, ale sama nie wiem co zabrac dla małego.W moim szpitalu ubieraja dzieciom szpitalne ubranka,dopiero na wyjście musze miec swoje.Jeszcze się zastanowię,mam jeszcze troche czasu,zobacze jaka pogoda będzie.
N
nataliak
Gość
jesli ktoras z Was nie ma wprawy w przewijaniu a planuje dla malucha wziac spiochy do szpitala to zwracajcie uwage zeby byly rozpinane w kroku bo inaczej trzeba cale sciagac.
ja na szczęscie nie muszę brać ubranek dla małego.
ponoć maluchy w szpitalu zawijane są w rożek, a ubrane tylko w kaftanik i pieluchę...
a chusteczki spakowałam 1 paczkę pampers sensitive- bo mam ich najwięcej ;-)
i właśnie się zastanawiam, czy kremik też brać..
ponoć maluchy w szpitalu zawijane są w rożek, a ubrane tylko w kaftanik i pieluchę...
a chusteczki spakowałam 1 paczkę pampers sensitive- bo mam ich najwięcej ;-)
i właśnie się zastanawiam, czy kremik też brać..
Ja kupiłam 3 opakowania podkładów rozowych Bella 2 spakowalam, jedno w domu zostawiam, najwyzej maż dowiezie. I oprocz tego jedno opakowanie podopasek belli kupilam rozmiar koszmarny
A co do wkładek laktacyjnych wrzuciłam kilka sztuk, az tak wiele miejsca nie zajmuja a jakby mialy byc potrzebne wole miec
Nataliak a masz pwoiedziane ze krem masz wziaść czy to tak sama z siebie? Bo ja w liscie rzeczy dla maluszka nie mam i nie wiem czy brac czy jakiegos szpitalnego uzywajaja dla maluszka biore ubranka (body z krotkim rekawem, pajacyki, czapeczki, skarpetki i niedrapki), mala paczke pieluch bella happy, z chusteczek wybralam nivea baby sensitive, do tego krem przeciw odparzeniom tez nivea baby oraz zielony linomag.
Ja spakowalam chyba z 7szt-maz dowiezie jak bedzie taka potrzebaMam pytanie, ile będziecie brały pampersów do szpitala? bo nie wiem czy opłaca mi się brac całą Jumbo Pack?
A co do wkładek laktacyjnych wrzuciłam kilka sztuk, az tak wiele miejsca nie zajmuja a jakby mialy byc potrzebne wole miec
reklama
ja jeszcze nie mogę sie zebrać do tego pakowania. jutro wybieram się do gina to po wizycie może prędzej najdzie mnie ochota zabezpieczyć się w końcu ;-)
dziewczyny tak pospisywałam wszystko o czym pisałyście jeżeli chodzi o torbe dla mamy i maluszka.... zastanawiają mnie jeszcze dwie kwestie
1. czy bierzecie dla dzidzi smoczek? jeżeli tak to wogóle jaki polecacie bo ja jeszcze żadnego nie zakupiłam
2. czy jeżeli nie ma się pokarmu odrazu a dzidzia przecież drze się w niebogłosy bo głodna to czy bierzecie ze soba własne mleko dla noworodka i butelke?
dziewczyny tak pospisywałam wszystko o czym pisałyście jeżeli chodzi o torbe dla mamy i maluszka.... zastanawiają mnie jeszcze dwie kwestie
1. czy bierzecie dla dzidzi smoczek? jeżeli tak to wogóle jaki polecacie bo ja jeszcze żadnego nie zakupiłam
2. czy jeżeli nie ma się pokarmu odrazu a dzidzia przecież drze się w niebogłosy bo głodna to czy bierzecie ze soba własne mleko dla noworodka i butelke?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.