reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dokładnie mam takie tantum rosa, o których pisze awru i w mojej aptece bez problemu sprzedają na sztuki. ja własnie kupiłam 5 sztuk :-)
ale mam też octenisept do spikania na ranę

reklama
ja biorę za to korę dębu, tak mi polecono:) Na mnie ogólnie kora dobrze działa bo nawet mam płyn do higieny intymnej właśnie z korą debu

Dzięki za odpowiedzi, mnie zmylił napis, że saszetki są przeznaczone do irygacji... Ale skoro to jeden czort, to sobie kupię to co jest:-)

jak tam? pakujecie się?? :-)
ja po południu, bo teraz trochę zabiegana jestem,a chcę to na spokojnie zrobić

Ja najpierw pójdę po zakupy do rossmana a później zaczynam akcje pakowanie!! Kupuję sobie takie małe-podróżne wersje pasty do zębów, żelu pod prysznic itd. zajmą mało miejsca w torbie :)
Widzę że pisałyscie o tantum rosa akurat wczoraj rozmawiałam żoną kuzyna, która rodziła rok temu i po porodzie (był nacinana) zaczęła używać TR i musiała szybko odstawić bardzo jej ranę podrażniło i za miast przynieść ulgę to jeszcze pogorszyło jej samopoczucie :) trzeba uważać.

Torba spakowana

została jeszcze tylko woda niegazowana, dokumenty, kosmetyczka (w której juz prawie wszystko) i już.....
i nawet zmieściliśmy się z Antosiem w jednej torbie.... a do mycie rany po cc (bo na 90% będzie) mam mydło szare... najlepsze....

Torba spakowana

została jeszcze tylko woda niegazowana, dokumenty, kosmetyczka (w której juz prawie wszystko) i już.....
i nawet zmieściliśmy się z Antosiem w jednej torbie.... a do mycie rany po cc (bo na 90% będzie) mam mydło szare... najlepsze....

alutka mi polozna ze szpitala kazala rane myc albo szarym mydlem albo plynem do higieny intymnej i wtedy nie szczypie

reklama
ja sie spakuje dopiero pod koniec tygodnia przeciez mam jeszcze czas prawda... to dopiero 33 tydzien wiec do rozwiazania sporo czasu....
a mam pytanie ile kupilyscie podkładów poporodowych z tej belli???bo nie wiem ile kupic?? i ktore??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry