- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martina969
Filipowa mama
ja biorę za to korę dębu, tak mi polecono Na mnie ogólnie kora dobrze działa bo nawet mam płyn do higieny intymnej właśnie z korą debu
N
nataliak
Gość
tantum rosa jest tylko jeden rodzaj: Tantum Rosa
awru
Fanka BB :)
jest jeszcze irygator Tantum Rosa, irygator, 500 ml, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowietantum rosa jest tylko jeden rodzaj: Tantum Rosa
Ja najpierw pójdę po zakupy do rossmana a później zaczynam akcje pakowanie!! Kupuję sobie takie małe-podróżne wersje pasty do zębów, żelu pod prysznic itd. zajmą mało miejsca w torbie
Widzę że pisałyscie o tantum rosa akurat wczoraj rozmawiałam żoną kuzyna, która rodziła rok temu i po porodzie (był nacinana) zaczęła używać TR i musiała szybko odstawić bardzo jej ranę podrażniło i za miast przynieść ulgę to jeszcze pogorszyło jej samopoczucie trzeba uważać.
Widzę że pisałyscie o tantum rosa akurat wczoraj rozmawiałam żoną kuzyna, która rodziła rok temu i po porodzie (był nacinana) zaczęła używać TR i musiała szybko odstawić bardzo jej ranę podrażniło i za miast przynieść ulgę to jeszcze pogorszyło jej samopoczucie trzeba uważać.
Torba spakowana
została jeszcze tylko woda niegazowana, dokumenty, kosmetyczka (w której juz prawie wszystko) i już.....
i nawet zmieściliśmy się z Antosiem w jednej torbie.... a do mycie rany po cc (bo na 90% będzie) mam mydło szare... najlepsze....
została jeszcze tylko woda niegazowana, dokumenty, kosmetyczka (w której juz prawie wszystko) i już.....
i nawet zmieściliśmy się z Antosiem w jednej torbie.... a do mycie rany po cc (bo na 90% będzie) mam mydło szare... najlepsze....
asia.k
Torba spakowana
alutka mi polozna ze szpitala kazala rane myc albo szarym mydlem albo plynem do higieny intymnej i wtedy nie szczypie
reklama
katagorka20
ja sie spakuje dopiero pod koniec tygodnia przeciez mam jeszcze czas prawda... to dopiero 33 tydzien wiec do rozwiazania sporo czasu....
a mam pytanie ile kupilyscie podkładów poporodowych z tej belli???bo nie wiem ile kupic?? i ktore??
a mam pytanie ile kupilyscie podkładów poporodowych z tej belli???bo nie wiem ile kupic?? i ktore??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.