Ja kupiłam na początek 3 paczki podkładów, ze względu na konieczność częstego zmieniania ich. Jeśli zabraknie to dokupię (to nie są drogie rzeczy akurat). Ciężko powiedzieć która ile zużyje bo może się okazać że szybko przejdę na zwykłe podpaski tyle że te maxi. Zobaczymy. Ja kupowałam belli w zielono granatowym opakowaniu.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
katagorka20
Fanka BB :)
dziekuje za odpowiedz
N
nataliak
Gość
u mnie do szpitala kazali wziac 3paczki. wiadomo ze moga sie jeszcze w domu potem przydac, wszystko zalezy od tego ile bedzie z nas lecialo niby po cesarce leci mniej jak ladnie wyczyszcza ale znajoma ktora miesiac temu miala cc zuzyla w sumie 5paczek. najbardziej polecane sa podklady z belli w niebiesko-zielonym lub czerwonym opakowaniu, ponoc niczym sie nie roznia.
ja zabieram te 3paczki belli do szpitala, w domu beda czekaly jeszcze 2 bo znajomej zostaly i mi oddala. do tego 2paczki jednorazowych majtek z canpola i 3sztuki wielorazowych z hartmanna. chcialam kupic tez podklady z hartmanna ale niestety nie znalazlam zadnej apteki w ktorej by je sprzedawali a na allegro z przesylka sie nie oplaca. kupilam tez 2paczki zwyklych grubych podpasek bella i naturella na pozniej.
dla mnie to generalnie jakis koszmar bo zawsze uzywam tylko tamponow, nie moge sie przyzwyczaic nawet do tego ze teraz ze wzgledu na zwiekszona ilosc wydzieliny musialam pozegnac stringi i zaczac nosic zwykle majtki plus wkladki :/
ja zabieram te 3paczki belli do szpitala, w domu beda czekaly jeszcze 2 bo znajomej zostaly i mi oddala. do tego 2paczki jednorazowych majtek z canpola i 3sztuki wielorazowych z hartmanna. chcialam kupic tez podklady z hartmanna ale niestety nie znalazlam zadnej apteki w ktorej by je sprzedawali a na allegro z przesylka sie nie oplaca. kupilam tez 2paczki zwyklych grubych podpasek bella i naturella na pozniej.
dla mnie to generalnie jakis koszmar bo zawsze uzywam tylko tamponow, nie moge sie przyzwyczaic nawet do tego ze teraz ze wzgledu na zwiekszona ilosc wydzieliny musialam pozegnac stringi i zaczac nosic zwykle majtki plus wkladki :/
Ja mam tylko jedna paczkę hartmanna czyli 14 sztuk i zabieram jedna paczkę duzych podpasek (takich big na noc).... po urodzeniu Emilki juz drugiego dnia te wielkie podkłady nie były potrzebne... ale jakby co to M dokupi...
martina969
Filipowa mama
Ja mam na razie półtora paczki (w spadku po bratowej) tych podkładów granatowo-zielonych z Belli i zamierzałam kupić jeszcze jedna paczkę
ja sie spakuje dopiero pod koniec tygodnia przeciez mam jeszcze czas prawda... to dopiero 33 tydzien wiec do rozwiazania sporo czasu....
a mam pytanie ile kupilyscie podkładów poporodowych z tej belli???bo nie wiem ile kupic?? i ktore??
zakupiłam 3 opakowania belli- 2 w granatowym i 1 w czerwonym. do szpitala biorę tylko 1 paczkę bo szpital zapewnia podkłady :-)
a wkładki laktacyjne też spakowałyście? całą paczkę czy tylko kilka sztuk?
bo właśnie kończę torbę pakować :-)
asia.k
Ja mam tylko jedna paczkę hartmanna czyli 14 sztuk i zabieram jedna paczkę duzych podpasek (takich big na noc).... po urodzeniu Emilki juz drugiego dnia te wielkie podkłady nie były potrzebne... ale jakby co to M dokupi...
alutka w szpitalu po cc dostalam 2 paczki podkladow a teraz uzywam tena lady i nie narzekam
reklama
asia.k
po cc pokarm kolo 3 doby sie zbiera wczesniej nie ma szans,w sumie w torbie mam swoje ale OIM malego ubrali w szpitalne a ty pytaj ja teraz na bierzaco
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.