reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jezu dziewczyny aż tyle macie km do pokonania!! A ja już zaczęłam wybierać pierwszy lepszy szpital w razie gdybym 30 km nie dała rady pokonać :)

reklama
ja się zastanawiam czy mnie przepuszczą przez szpital w piżamce, nie cierpię koszul, jak tu wybrnąć z tego problemu zręcznie? kupiłam sobie śliczne spodenki w paski w tchibo z koronką na dole nogawek, cudoo ;)

ja się zastanawiam czy mnie przepuszczą przez szpital w piżamce, nie cierpię koszul, jak tu wybrnąć z tego problemu zręcznie? kupiłam sobie śliczne spodenki w paski w tchibo z koronką na dole nogawek, cudoo ;)
Bali - hihihi - kupiłam te same spodenki... fajniusie :-)

ja 160km , ale wierze ze zdążę:baffled:
Ja mam nadzieję,że nie złapie mnie w godzinach szczytu,gdy ludzie z pracy wracają,raz na wahadłach stałam 1,5 godziny:szok:
Ja biorę koszulki do szpitala,tylko nie wiem czy dwie to nie za mało ?:confused: Nie chcę tych szpitalnych,ostatnio jak leżałam w szpitalu dostałam takiego uczulenia od pościeli,ze przez dwa tygodnie,pomimo leków mi nie schodziło:wściekła/y: Chyba jeszcze jedna muszę kupić,mimo,że pobyt tylko dwie doby...

Ja biorę jedną do samego porodu (którą najpewniej po porodzie wyrzucę) i dwie do karmienia, myślę, że to w zupełności wystarczy.

Ja biorę jedną do samego porodu (którą najpewniej po porodzie wyrzucę) i dwie do karmienia, myślę, że to w zupełności wystarczy.
Właśnie,czyli jednak jeszcze jedna muszę dokupić.Faktycznie,zapomniałam,ze po porodzie tak przybiera pokarm,że koszula jest momentalnie zalana,no i jeszcze macica się się oczyszcza po porodzie,to nocy czy leżeniu,tez może(raczej na pewno) się ubrudzić.

Tak mi się wydaje przynajmniej, że dwie wystarczą w zupełności. Tak jak pisałaś Agnieszko 2 dni i do domu więc akurat jedna na jeden dzień druga na drugi, no i sama jakaś jedna do porodu bo ta to wiadomo może być we krwi i innych "smarowidłach" także ja biorę jakaś starą koszulkę męża, której prać pewnie potem nie będę tylko wyrzucę. No chyba że uda mi się jej za bardzo nie ubrudzić ale nie mam zamiaru specjalnie na to uważać :)

Dziewczyny, jaki rodzaj saszetek Tantum Rosa kupujecie?? Byłam dzisiaj w aptece i widziałam tylko opakowanie z takimi do irygacji pochwy, a to chyba nie o te chodzi?? Bo ja już sama nie wiem......:eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry