- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja 160km , ale wierze ze zdążę
spoko krewetka damy rade, przynajmniej nie będziemy na porodówce się denerwować, ze to tak długo trwa, wpadniemy z rozwarciem na 7 cm to szybko pójdzie hehe ;-)
malina29
Mama debiutująca
Bali - hihihi - kupiłam te same spodenki... fajniusie :-)ja się zastanawiam czy mnie przepuszczą przez szpital w piżamce, nie cierpię koszul, jak tu wybrnąć z tego problemu zręcznie? kupiłam sobie śliczne spodenki w paski w tchibo z koronką na dole nogawek, cudoo
Agnieszka77
Fanka BB :)
Ja mam nadzieję,że nie złapie mnie w godzinach szczytu,gdy ludzie z pracy wracają,raz na wahadłach stałam 1,5 godzinyja 160km , ale wierze ze zdążę
Ja biorę koszulki do szpitala,tylko nie wiem czy dwie to nie za mało ? Nie chcę tych szpitalnych,ostatnio jak leżałam w szpitalu dostałam takiego uczulenia od pościeli,ze przez dwa tygodnie,pomimo leków mi nie schodziło Chyba jeszcze jedna muszę kupić,mimo,że pobyt tylko dwie doby...
Agnieszka77
Właśnie,czyli jednak jeszcze jedna muszę dokupić.Faktycznie,zapomniałam,ze po porodzie tak przybiera pokarm,że koszula jest momentalnie zalana,no i jeszcze macica się się oczyszcza po porodzie,to nocy czy leżeniu,tez może(raczej na pewno) się ubrudzić.Ja biorę jedną do samego porodu (którą najpewniej po porodzie wyrzucę) i dwie do karmienia, myślę, że to w zupełności wystarczy.
Tak mi się wydaje przynajmniej, że dwie wystarczą w zupełności. Tak jak pisałaś Agnieszko 2 dni i do domu więc akurat jedna na jeden dzień druga na drugi, no i sama jakaś jedna do porodu bo ta to wiadomo może być we krwi i innych "smarowidłach" także ja biorę jakaś starą koszulkę męża, której prać pewnie potem nie będę tylko wyrzucę. No chyba że uda mi się jej za bardzo nie ubrudzić ale nie mam zamiaru specjalnie na to uważać
reklama
awru
wczoraj w szkole rodzenia położna mówiła, że wystarczy 5 saszetek - do użycia rano i wieczorem po pół saszetki
z tego co widziałam na dozie to one sprzedawane są po 10 sztuk, ale może da się kupić pojedynczo Tantum Rosa, proszek, 500 mg, 10 saszetek - Apteka internetowa dbam o zdrowie
z tego co widziałam na dozie to one sprzedawane są po 10 sztuk, ale może da się kupić pojedynczo Tantum Rosa, proszek, 500 mg, 10 saszetek - Apteka internetowa dbam o zdrowie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.