reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie tez odpowiednich toreb brak i to jedyna przeszkoda bo tak to juz bym sie zaczela pakowac.

reklama
ha! na pewno beda chupa chups bo to moje ulubione! a gwizdzace to chyba do przywolywania poloznej ;P

ja się spakuję do plecaka Mam taki plecak większy niż normalne, zawsze na kilkudniowe wyjazdy się w niego pakuję. Ewentualne braki mąż mi dowiezie i zmianę ciuchów (np. koszuli) - plus rodzenia w byle jakim szpitalu ale za to blisko domu;-)

Do naszej wspólnej torby dorzucam krem na rozstępy, taki do biustu. 3 minuty na smarowanie można poświęcić, a co!:-)

właśnie skończyłam oglądać film Pamiętnik super historia wzruszyłam sieja tez swoja torbę powoli pakujea ubranek ile dla maluszka bierzecie ? i na jaki rozmiar?

Do naszej wspólnej torby dorzucam krem na rozstępy, taki do biustu. 3 minuty na smarowanie można poświęcić, a co!:-)
Hehe - pewnie, że można - ja nawet z wenflonem w zgięciu łokciowym i podłączoną kroplówką dawałam radę 2 X dziennnie w szpitalu namaszczać się kremem na rozstępy...hihi - troche się nagimnastykowałam

właśnie skończyłam oglądać film Pamiętnik super historia wzruszyłam sieja tez swoja torbę powoli pakujea ubranek ile dla maluszka bierzecie ? i na jaki rozmiar?
ja biorę tylko na wyjście, bo tak to szpital zapewnia. uszykuję małżowi 2 kupki ciuszków na wyjście 56 i 62, bo nie wiem jaki mały długi się urodzi..
Hehe - pewnie, że można - ja nawet z wenflonem w zgięciu łokciowym i podłączoną kroplówką dawałam radę 2 X dziennnie w szpitalu namaszczać się kremem na rozstępy...hihi - troche się nagimnastykowałam
malina dobra jesteś hehe

Kobitki to Wy się juz pakujecie??? Bo ja sie zastanawiam czy juz teraz to zrobic bo chciałam po siwetach dopiero w koncu 37 tyg bede iec dopiero 2 maja:)

reklama
Myślę, że pakujemy się proporcjonalnie do "wieku" ciąży, skoro masz późniejszy termin to sądzę że spokojnie możesz się spakować po świetach.........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry