reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w pierwszej chwili kupowalam krotkie rekawki najmniejszych rozmiarow ale potem pomyslalam sobie ze koniec kwietnia/poczatek maja i tak pewnie bedzie zimny a poza tym faktycznie taki maluszek przez jakis czas bedzie potrzebowal cieplych ubranek zanim sie ogarnie i dostosuje do temparatury na zewnatrz ;)
rozek posiadam a do tego chce jeszcze kupic ten otulaczek z motherhood, duzo cienszy jest ale ponoc tak otula malucha ze sie czuje jak w lonie matki.
a sofije rozpoznam z zamknietymi oczami - przecudnie miekki i przyjemny material maja te ubranka :)

reklama
Kupiłam właśnie otulaczek, jakiś super ekologiczny podobno- z włókna kokosowego:happy2: Rożek w fazie planów:tak: ucieszyłam sie że te kaftaniki nie są KONIECZNE, ale z drugiej strony chyba kupię ze 2-3 do wietrzenia pępka, tak jak któraś z Was pisała, ale to już raczej do użytku domowego.

Dziewczyny a kiedy zaczynacie kompletować torbę do szpitala??
Bo mnie się wydaje że tak z miesiąc wcześniej to sobie już torbę wyjmę i będę co jakiś czas dokładać do niej to co mi się przypomnie:confused:

Dziewczyny a kiedy zaczynacie kompletować torbę do szpitala??
Bo mnie się wydaje że tak z miesiąc wcześniej to sobie już torbę wyjmę i będę co jakiś czas dokładać do niej to co mi się przypomnie:confused:

torbe warto mieś spakowana wcześniej, nawet i miesiąc jakby co.....:baffled::baffled::baffled:

właśnie niedawno myslałam o tej torbie i stwierdziłam, że pewnie ze mnie znów sie będa śmiali, bo będzie największa :-D Ja zawsze biorę wszystko - prawdziwa kobieta musi byc przygotowana na każdą ewentualność :-p I potem ją targam po schodach... :-D ciekawe jaką dużą torbę spakuję tym razem? :-p

właśnie niedawno myslałam o tej torbie i stwierdziłam, że pewnie ze mnie znów sie będa śmiali, bo będzie największa :-D Ja zawsze biorę wszystko - prawdziwa kobieta musi byc przygotowana na każdą ewentualność :-p I potem ją targam po schodach... :-D ciekawe jaką dużą torbę spakuję tym razem? :-p

lepiej nosić niz sie prosić :-D:-D:-D:-D:-D

tylko ja mam problem bo nie mam żadnej koszulki rozpinanej,a przydało by się mieć chociaż ze 3,no i jakiś szlafrok też by się przydał a ten co mam to S i jest za mały:szok:teraz to L by się przygał!!!
Już nie wspomne o wszystkich tych dodatkach typu stanik,majtki, podkłady itp:szok::szok:
A mam jeszcze takie pytanie,czy bedziecie pakowały swoje rzeczy w jednej torbie z rzeczami dla maluszka czy osobno??
Bo nie wiem jak będzie lepiej?

tylko ja mam problem bo nie mam żadnej koszulki rozpinanej,a przydało by się mieć chociaż ze 3,no i jakiś szlafrok też by się przydał a ten co mam to S i jest za mały:szok:teraz to L by się przygał!!!
Już nie wspomne o wszystkich tych dodatkach typu stanik,majtki, podkłady itp:szok::szok:
A mam jeszcze takie pytanie,czy bedziecie pakowały swoje rzeczy w jednej torbie z rzeczami dla maluszka czy osobno??

ja razemmm....chyba ze nie zmieszcze hahahah:-D:-D:-D:-D

reklama

dzisiaj dostałam koszulke z allegro....kupiłam za 3 dychy kiedys któras z nas podawała link.......są tez tańsze ale ta jest ok
VIENETTA koszulki nocne dla karmiących BAWEŁNA L (889620377) - Aukcje internetowe Allegro
o chyba to...polecam........mam 2 i wystarczy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry