- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ruda80
Fanka BB :)
Moja ma bezpieczna długość bo wszystko sprawdziłam. Z poduszką wsadzona miałam za kolana długość.
lenkaa*
Moja ma bezpieczna długość bo wszystko sprawdziłam. Z poduszką wsadzona miałam za kolana długość.
No to jak masz taką za kolana to jeszcze napisz gdzie kupiłaś bo jak by miała długośc do kolan i taki fason to dla mnie bomba - właśnie do szpitala - lubię takie cienkie, przewiewne rzeczy.
ruda80
Bynajmiej te 2 koszulki wynoszę, a te do karmienia to bym miała na raz bo bym ich nie nosiła. A ja jestem niska więc muszę jakoś wyglądać:-);-).
ruda80
Kupiłam w zwykłej hurtowni z bielizną .
estragon
mamusia synusia:P
woow, koszulka fajna, ale w szpitalu bym w takiej nie wyskoczyła
A ja nigdy w życiu nie spałam w koszuli nocnej, nie mam ani jednej w domku. Śpię tylko w piżamkach i to z długim rękawem, nawet w lecie w największe upały. Jak ja wytrzymam w koszuli po porodzie, to nie mam pojęcia
A ja nigdy w życiu nie spałam w koszuli nocnej, nie mam ani jednej w domku. Śpię tylko w piżamkach i to z długim rękawem, nawet w lecie w największe upały. Jak ja wytrzymam w koszuli po porodzie, to nie mam pojęcia
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
wiecie co mialam ten sam problem jak Estragon, tez nigdy w koszulach... no ale do szpitala trzeba bylo wiec musialam i pamietam ze kupilam sobie wtedy takie fajne koszulki z rozpinanymi guzikami (ze cyc mogl wyskoczyc);-)
a po porodzie... ta koszulka to bylo dla mnie zbawienie ( na szczescie lezalam od strony okna na sali) wiec jak to sie mowi chop siup kolderka w gore i chlodek ;-)
nie wiem jak bym w tedy w pizamie wytrzymala ( jak by lekarz wogole cos takiego zobaczyl to by chyba zabil) oni nawet za bardzo na te majtkli siatkowe nie pozwalaja (zawsze przed wizyta pielegniarka przybiegala do sali zeby majtki te sciagac zeby lekarz nie zobaczyl) - a jak bez tych majtek wielkie pieluchy podtrzymac to juz wogole masakra by byla
no i teraz tez szukam takiej koszulki dla siebie ale nigdzie znaleźc nie moge... fajna byla kurcze :-(
mam jeszcze 3 miesiace wiec moze znajde cos podobnego
acha i polecam miec takich koszulek do szpitala ze 3... u mnie 2 bylo za malo
a po porodzie... ta koszulka to bylo dla mnie zbawienie ( na szczescie lezalam od strony okna na sali) wiec jak to sie mowi chop siup kolderka w gore i chlodek ;-)
nie wiem jak bym w tedy w pizamie wytrzymala ( jak by lekarz wogole cos takiego zobaczyl to by chyba zabil) oni nawet za bardzo na te majtkli siatkowe nie pozwalaja (zawsze przed wizyta pielegniarka przybiegala do sali zeby majtki te sciagac zeby lekarz nie zobaczyl) - a jak bez tych majtek wielkie pieluchy podtrzymac to juz wogole masakra by byla
no i teraz tez szukam takiej koszulki dla siebie ale nigdzie znaleźc nie moge... fajna byla kurcze :-(
mam jeszcze 3 miesiace wiec moze znajde cos podobnego
acha i polecam miec takich koszulek do szpitala ze 3... u mnie 2 bylo za malo
ruda80
Estragon ja też nigdy w życiu koszuli nocnej nie miałam, bo ja śpię w t shirtach bo tak mi najwygodniej. A na porodówkę to odpada bo tyłkiem bym świeciła.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.