reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
właśnie niedawno myslałam o tej torbie i stwierdziłam, że pewnie ze mnie znów sie będa śmiali, bo będzie największa :-D Ja zawsze biorę wszystko - prawdziwa kobieta musi byc przygotowana na każdą ewentualność :-p I potem ją targam po schodach... :-D ciekawe jaką dużą torbę spakuję tym razem? :-p

Pocieszę Cię, że nie ty jedna- ja zawsze pakuję różne rzeczy "na wszelki wypadek", żeby się nie stresowac jak coś będzie mi potrzebne. Pewnie do szpitala też nieźle się wyszykuję....;-) Eeeeeeee tam, pewnie nie ja pierwsza i nie ostatnia:blink:

Hej. Ja zamierzam spakowac dwie torby. Jedną taką ktorą wezmę od razu do szpitala. A druga mąż mi przywiezie pozniej. Wiadomo ze nie trzeba od razu targac calej paczki pampersow, wystarczy max 6-10 szt, wiecej maz dowiezie. Tak samo podklady - 1 paczka, pozostale pozniej.
I tak, nawet pakując sie takim systemem pierwsza torba spora wyjdzie... Ale skoro szpital nie zapewnia wszystkiego to niby jak mamy przetrwac te kilka dni?
Kiedys na jakims formu slyszalam ze laska spakowala sie w walizke na kółkach :-)

uhu hu.. będzie sexi mama :-D ona jest w zestawie ze szlafroczkiem?

Hej dziewczyny. Ja to nienawidzę spać w koszulach nocnych:baffled:, a te dla kobiet w ciąż to nie podobają mi się. Dlatego kupilam koszulkę coś w tym stylu 100% BAWEŁNA Forex KOSZULA nocna rozmiar M 38 (894502667) - Aukcje internetowe Allegro , ale za 30 zł w sklepie. Fajnie leży ,do karmienia nie ma problemu.A rozciąga się suuper bo wsadziłam największa poduszkę jaką miałam i jeszcze był luz na brzuszek:-).

ale modelka straszy ;P
koszulka fajna, wygodna i seksowna :)

reklama
Ruda śliczna ta koszulka - ale raczej do domu nie do szpitala. Ja widziałam w szpitau dziewczynę która miała po porodzie takiej długości koszulę i przy schylaniu np nad łóżkiem było jej widać majtki i to dużo - tzn te siatkowe majtasy i podkład poporodowy - normalnie jak pampers w siatce bleee, ona miała taką zwykła bawełnianą a przy takiej sexi to chyba jeszcze gorzej by to wyglądało :szok:. Uważajcie na krótkie koszule do szpitala :tak:
Ale do domku na lato to bym sobie tą kupiła :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry