lepiej nosić niz sie prosić
Racja :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepiej nosić niz sie prosić
Jak nie znajdę nic na mieście to też zamówiedzisiaj dostałam koszulke z allegro....kupiłam za 3 dychy kiedys któras z nas podawała link.......są tez tańsze ale ta jest ok
VIENETTA koszulki nocne dla karmiących BAWEŁNA L (889620377) - Aukcje internetowe Allegro
o chyba to...polecam........mam 2 i wystarczy....
właśnie niedawno myslałam o tej torbie i stwierdziłam, że pewnie ze mnie znów sie będa śmiali, bo będzie największa Ja zawsze biorę wszystko - prawdziwa kobieta musi byc przygotowana na każdą ewentualność I potem ją targam po schodach... ciekawe jaką dużą torbę spakuję tym razem?
A rozciąga się suuper bo wsadziłam największa poduszkę jaką miałam i jeszcze był luz na brzuszek:-).
Hej dziewczyny. Ja to nienawidzę spać w koszulach nocnych, a te dla kobiet w ciąż to nie podobają mi się. Dlatego kupilam koszulkę coś w tym stylu 100% BAWEŁNA Forex KOSZULA nocna rozmiar M 38 (894502667) - Aukcje internetowe Allegro , ale za 30 zł w sklepie. Fajnie leży ,do karmienia nie ma problemu.A rozciąga się suuper bo wsadziłam największa poduszkę jaką miałam i jeszcze był luz na brzuszek:-).