reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

torba do szpitala.....

Ja do szpitala nie zabiram niczego do siadania. Zas duzo miejsca juz mi to wszystko zajmie, a w pierwszych 3 dobach i tak za bardzo siadac sie podobno nie chce. Niezalezni czy na kolku, czy bez ;-)

reklama
Karolina, moze i nie za duzo, ale takich innych "niezaduzaczy" bedzie wiecej, wiec wole sie ograniczac, bo w koncu wyjdzie, ze bede musiala wziac ze 3 torby ;-( Az zaluje teraz, ze mam taka mala walizke na kolkach. Na 2 tygodnie sie w nia pakuje, ale na 3 dni do szpitala nie wystarczy ;-)

Antares, czyżbyś była księgową a ja z całą swoją ciężarną masą nastąpiłam Ci na odcisk?
Ale wiesz, jak o blondynkach kawały opowiadają, to ja z reguły, ich do siebie nie biorę ;) ;) ;)
Więc jeśli jesteś księgową i to taką nie leniwą to nie masz powodów do odwetu :)
Chyba że jesteś leniwa to może w końcu się ruszysz i przynajmniej mi nagadasz, aż mi w pięty zajdzie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dynia, spokojnie Antares nie jest księgową. A zdanie o księgowych (przynajmniej niektórych) ma takei jak ty. ;) :laugh:

Uffff! No to mi ulżyło
Bo ja tak czasem, coś chlapnę bez zastanowienia a potem kombinuję jak się wyłgać z odpowiedzialności. Ale tym razem się udało ;D ;D ;D ;D

dynia pisze:
Antares, czyżbyś była księgową a ja z całą swoją ciężarną masą nastąpiłam Ci na odcisk?

hi,hi co już uswiadomiła Ci Karola7 - nie jestem księgową buahahaa jeszcze by tego brakowało... ale na pieńku z księgowymi mam to fakt i stąd mój komentarz o odwecie ;)

a co do bagazu szpitalnego hi,hi to cóż.... zgodze sie z Kirą, ze kurcze chyba faktycznie trzeba sie ograniczyć, bo rzeczywiscie wyjdzie tego jak na 2 tygodniowe wczasy :) a i tak wydaje mi sie, ze z połowy tego co zabierzemy - jak to na wakacjach bywa - nie skorzystamy :)

Jak bylam dzisiaj w szpitalu, to akurat przyjachala dziewczyna, ktora ma rodzic i byla z taka malutka torba :-) Juz sie ucieszylam, ze moze do tego szpitala tak sie da.... Niestety moja radosc byla przedwczesna. Pozniej maz ma jej dowiezc te wlasciwa torbe ;-(

reklama
Do góry