reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala.....

reklama
Co do koszul szpitalnych to akurat wiem ze w moim szpitalu są moze 3-4 na zmiane i jak są wolne
można pożyczyc ale jakoś siebie nie widze w takiej pożyczonej, ogóle przeraża mnie sama pościel szpitalna ;)
także lepiej za wczasu zrobić wywiad co i jak z koszulami bo u mnie niestety szpital nie dysponuje takimi !!
A co do tych wacików Leko to rzeczywiście położna mówiła ze lepiej kupic spiryt i waciki w aptece bo są wieksze
i lepiej tym myć pepuszek!

Ale jaja na forum ciężażówek foto spirytusu - Karola powinnaś podpisać to jakimś zmyślnym haslem ;D

Arkadiusz i Basia pisze:
a i jesli chodzi o pepek malego to w szpitalu wysuszaja go jakims fioletowym plynem co brudzi wszystko. lepiej jest kupic spirytus zielony maly w monopolowym i rozrobic go. jest lepszy i nie brudzi ubranek.

A jeśli ktoś, nie umie lub nie ma ochoty rozrabiać spirytusu, to uprzejmie donoszę, że w sieci Geant dostępny jest spirytus 70% (dla odmiany, niebieski :) ) doskonały do pępusia.

reklama
A już najlepiej, to ze dwie zakręteczki (bez rozcieńczania, oczywiście), chlup, przed samym porodem i pójdzie wszystko jak z płatka ;D. I 600 zł za zzo zaoszczędzone. Ja może kupię od razu zgrzewkę w Makro... ;D ;D ;D

Do góry