reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
aniam- sreberko pisała że to ponoć rewelacja a gacie to nie wiem jakie są może sreberko nam wiecej napisze na ten temat.
sreberko - wytłumacz nam ten temat , bo my ciemniaki
sreberko- dołączam się do prośby
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
To chodzi o ten fiolet, co dziecku w szpitalu pępek obsmarowują?? Co prawda nie wiem co to dokładnie jest, ale wiem że brudzi, coś Aqua mówiła, że ona to używała.... Pomaga w szybkim gojeniu, ale nie mam pojęcia co ma w składzie
Aha - moja torba jeszcze nie spakowana, ale na pewno zrobię to jutro
Aha - moja torba jeszcze nie spakowana, ale na pewno zrobię to jutro
Aniach, to fajnie że masz taką pomocnice, oby jej tak zostało jak już dzidzia się pojawicelka- cały tydzien sie mobilizowałam az w koncu sie za to wziełam i już torba spakowana ale córka mi pomogła
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
celka- no mam taka nadzieje ze sie jej nie odmieni no ale szkoła sie zacznie to bedzie miala troche obowiazkow w nauce ale mysle ze sobie poradzi
Kkasiulka- tak chodzi o ten fiolet do pępka:-)
Kkasiulka- tak chodzi o ten fiolet do pępka:-)
Ale co to jest dokladnie ten fiolet
Sanya - myslisz że to gencjana .. i to do polewania krocza ??.... to ja chyba zostane przy tantum ... a masz fioletowe gacie ...???....:-):-):-):-)...
Mysle ze nie tylko gacie beda fioletowe. Mezow taka zmiana kolorow moze zainteresowac. Gencjana jest w roztworze wodnym i spirytusowym, kurka spirytem to nie wiem czy bym sie polewala
goście...no tak, dla nich też warto coś mieć, chociaż po porodzie to oprócz P. i mamy to chyba nikogo nie będę chciała widzieć. Ale na wszelki wypadek spakowałam kilka torebek herbat itp co by potem nie szukać
Herbata? Kate!
Widzę, że koleżanka nieprzygotowana
Bez flaszki nie masz się co wybierać!
A i ogórki małosolne
reklama