reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

Ale co to jest dokladnie ten fiolet

Sanya - myslisz że to gencjana .. i to do polewania krocza ??.... to ja chyba zostane przy tantum ... a masz fioletowe gacie ...???....:-):-):-):-)...

reklama
To chodzi o ten fiolet, co dziecku w szpitalu pępek obsmarowują?? Co prawda nie wiem co to dokładnie jest, ale wiem że brudzi, coś Aqua mówiła, że ona to używała.... Pomaga w szybkim gojeniu, ale nie mam pojęcia co ma w składzie

Aha - moja torba jeszcze nie spakowana, ale na pewno zrobię to jutro :tak:

celka- no mam taka nadzieje ze sie jej nie odmieni:-D no ale szkoła sie zacznie to bedzie miala troche obowiazkow w nauce ale mysle ze sobie poradzi :tak:

Kkasiulka- tak chodzi o ten fiolet do pępka:-)

Ale co to jest dokladnie ten fiolet

Sanya - myslisz że to gencjana .. i to do polewania krocza ??.... to ja chyba zostane przy tantum ... a masz fioletowe gacie ...???....:-):-):-):-)...

Mysle ze nie tylko gacie beda fioletowe. Mezow taka zmiana kolorow moze zainteresowac:confused:. Gencjana jest w roztworze wodnym i spirytusowym, kurka spirytem to nie wiem czy bym sie polewala:baffled:

goście...no tak, dla nich też warto coś mieć, chociaż po porodzie to oprócz P. i mamy to chyba nikogo nie będę chciała widzieć. Ale na wszelki wypadek spakowałam kilka torebek herbat itp co by potem nie szukać

Herbata? Kate!
Widzę, że koleżanka nieprzygotowana:(
Bez flaszki nie masz się co wybierać!
A i ogórki małosolne:tak:

reklama
Do góry