reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

Ale co to jest dokladnie ten fiolet

Sanya - myslisz że to gencjana .. i to do polewania krocza ??.... to ja chyba zostane przy tantum ... a masz fioletowe gacie ...???....:-):-):-):-)...

reklama
To chodzi o ten fiolet, co dziecku w szpitalu pępek obsmarowują?? Co prawda nie wiem co to dokładnie jest, ale wiem że brudzi, coś Aqua mówiła, że ona to używała.... Pomaga w szybkim gojeniu, ale nie mam pojęcia co ma w składzie

Aha - moja torba jeszcze nie spakowana, ale na pewno zrobię to jutro :tak:

celka- no mam taka nadzieje ze sie jej nie odmieni:-D no ale szkoła sie zacznie to bedzie miala troche obowiazkow w nauce ale mysle ze sobie poradzi :tak:

Kkasiulka- tak chodzi o ten fiolet do pępka:-)

Ale co to jest dokladnie ten fiolet

Sanya - myslisz że to gencjana .. i to do polewania krocza ??.... to ja chyba zostane przy tantum ... a masz fioletowe gacie ...???....:-):-):-):-)...

Mysle ze nie tylko gacie beda fioletowe. Mezow taka zmiana kolorow moze zainteresowac:confused:. Gencjana jest w roztworze wodnym i spirytusowym, kurka spirytem to nie wiem czy bym sie polewala:baffled:

goście...no tak, dla nich też warto coś mieć, chociaż po porodzie to oprócz P. i mamy to chyba nikogo nie będę chciała widzieć. Ale na wszelki wypadek spakowałam kilka torebek herbat itp co by potem nie szukać

Herbata? Kate!
Widzę, że koleżanka nieprzygotowana:(
Bez flaszki nie masz się co wybierać!
A i ogórki małosolne:tak:

reklama
Do góry