reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

do niedawna nie było można jeść, żeby uniknąć powikłań znieczulenia ogólnego przy cc, ale teraz już coraz rzadziej dają ogólne, więc to zależy od personelu czy pozwolą jeść czy nie. u mnie na szczęście wieczorny alarm okazał się fałszywy i dobrze, bo to nie czas jeszcze.jade dziś do swojej ginki zobaczymy co mi powie:confused:

reklama
mam pytanko odnośnie golenia, a więc moje miłe Panie - golicie się całkiem, czy zostawiacie jakieś włoski????? Bo ja nie wiem jeszcze jak tego dzieła tak do końca dokonać??

Ida, Celka -ja jestem całkowice ogolona, ale nie przez siebie ale przez M. - zresztą miala przy tym niezła zabawę:tak:, sama nie dałabym rady...przecież NIC nie widzę:):):)

Ja dzisiaj nieco się pogimnastykoałam z tym, normalnie i musze przyznać, że włoski nieco prowadzą:-D, ale pokonam te bestie, jutro druga runda:rofl2:

Mnie też ogolił... nie Klajo, nie Twój M:):)..... Mnie ogolił mój H. Powiedział, że on fryzjerem nie jest i się w irokezy nie będzie bawił;) Łyso jest znaczy się.....
Dopakowałam jeszcze jedne śpioszki;) Powinnam znieść torbę do samochodu:)

A ja się nie golę :ninja2::cool2:

A ja tak, po części jest to spowodowane tym, żeby mnie piguła nie dopadła jak trafię na jakąś wredną, ale głównie dlatego, że my taki system golenia przez Marcina, stosujemy już kilka lat, zdecydowanie lepiej się czuję po zabiegach fryzjerskich mojego M. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry