reklama
przy cc napewno trzeba robic bo przed kazda operacja się robi ale to ci wszystko powiedza i zrobią. Chyba ze przyjdziesz do szpitala prosto na cesarke to wtedy ci zabronia jesc od poprzedniego dnia od ktorejs tam godziny zeby jelita puste byly.
Tonya
Zadowolona z życia :)
A jakie ciuszki dla malców spakowałyście do torby? Mam z tym największy problem....nie wiem na jaką pogodę się nastawić, na razie uszykowałam dwie wersje
Tonya
U mnie w szpitalu zakładają szpitalne ciuszki (muszę sprawdzić czy można mimo wszystko mieć swoje, bo tak bym wolała) więc tylko na wyjście potrzebuję. Chyba też mężowi dwie wersje zostawię
edyta.editt
Fanka BB :)
Tonya ja dla Córci miałam aż trzy wersje.Jednak zostawiłam w domciu,a M dowiózł.Zresztą ja nie miałam miejsca na te ubranka,bo w szpitalu spędziłysmy 2 tygodnie.Przyjechałam z jedną torbą,a wychodziłam z trzema :-)
Ja mam zaplanowane body rozpinane jak podkoszulkę i półśpiochy.
Dziś poczyniłam pierwsze podejście do "pakowania torby"-wyprałam torbę .
edit
Co do ubierania w swoje ubranka-jesli dają w szpitalu-to bym była ostrożna,bo mi panie powiedziały,ze i owszem mogę,ale mogą do mnie nie wrócić.Przecież nikt nie będzie pamiętał które ubranka to moje...i tak pozostawiłyśmy na stanie szpitala czapeczki i niedrapki.
Ja mam zaplanowane body rozpinane jak podkoszulkę i półśpiochy.
Dziś poczyniłam pierwsze podejście do "pakowania torby"-wyprałam torbę .
edit
Co do ubierania w swoje ubranka-jesli dają w szpitalu-to bym była ostrożna,bo mi panie powiedziały,ze i owszem mogę,ale mogą do mnie nie wrócić.Przecież nikt nie będzie pamiętał które ubranka to moje...i tak pozostawiłyśmy na stanie szpitala czapeczki i niedrapki.
Ostatnia edycja:
Tonya
A właśnie też uszykowałam półśpiochy a potem się zastanawiałam czy nie będą uciskać pępuszka?
edyta.editt
Fanka BB :)
Ja zobaczę jaki ten Mój szkrab będzie,a o pępuszek to się nie martwię,bo w razie czego można wywinąć pas.Podczas ubierania zobaczę jak to wypadnie,wtedy zmienię na coś innego
reklama
ja dostalam wczoraj torbe od kumpeli, bo nie mialam takiej zeby sie zmiescic- i dzos rano czesciowo ja zapakowalam, pozniej tylko co niektore kosmetyki tam jeszcze wyladuja
kapcie
a torba dla malej wyladowala w pralce, moze w pon zrobie pranie - dzis mi sie nie chce...
kapcie
a torba dla malej wyladowala w pralce, moze w pon zrobie pranie - dzis mi sie nie chce...