reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

JJ u nas też na życzenie ale chyba będę bardziej się komfortowo czuła jeżeli nei wyjdzie mi tam nic nieplanowanego oprócz dziecka i łożyska zwłaszcza że chciałabym żeby mąż był przy mnie.
no mam nadzieję że organizm sam się oczyści ale just in case wolę mieć (kosztuje to grosze - ja zapłaciłam 7pln)

reklama
Ja chyba tez będę chciała lewatywę- u mnie w szpitalu jest jak mówi JJ -na życzenie, ale będę się chyba czuć bardziej komfortowo. No chyba, że organizm sam się oczyści to już w ogóle tralalal:-)
U nas w szpitalu nie wiem nawet czy obowiązkowa, ale nie wyobrażam sobie jej nie mieć.
Przy takim parciu to nie jedna niespodzianka by się pojawiła........
Komfort o tym choć nie myśleć, że się może zdażyć.

a ja muszę zrobić napad na jakiś market :-D:-D no nie mogę dostać nigdzie woreczków foliowych takich większych, bo mąż zabiera wszystkie do śniadań a kupić nigdzie nie mogę bo wszędzie jakieś małe badziewne, to się nazywa problem :-D

reklama
Do góry