reklama
karolap5 ja mialam tak samo doprosic sie o ten druk to u mnie byl koszmar, teraz podbijam odrazu 2 pieczatkami i mam na 2 miesiace pod 1 wpisuje date a 2 sobie czeka, narazie nikt nie robil z tego tytulu problemu.
maggie nie powinni robic problemu, bylam przeciez w szpitalu w poradni w wawie i zaakceptowali.
maggie nie powinni robic problemu, bylam przeciez w szpitalu w poradni w wawie i zaakceptowali.
maggie ja po RMUA musialabym do warszawy jechac ! a ksiazeczke moge podbic w Gdansku wiec wole ta opcje
aanka u mnnie niestety nie przejdzie taka opcja zeby podwojnie podbic musze niec date i podpis laski ktora tym sie zajmuje a ona nie podpisze mi 'na zapas"
aanka u mnnie niestety nie przejdzie taka opcja zeby podwojnie podbic musze niec date i podpis laski ktora tym sie zajmuje a ona nie podpisze mi 'na zapas"
cokies
Fanka BB :)
szuszu mnie tez sie uda tym razem pokoj 1 osobowy z lazienka mieć, powiem ze ciezko bylo jak lezałam z Julką ro nas cztery matki były z dziecmi a jeszcze dolicz odwiedzających masakra, więc jestem szczesliwa że tym razem mam zappewniony pokoj
szuszu mnie tez sie uda tym razem pokoj 1 osobowy z lazienka mieć, powiem ze ciezko bylo jak lezałam z Julką ro nas cztery matki były z dziecmi a jeszcze dolicz odwiedzających masakra, więc jestem szczesliwa że tym razem mam zappewniony pokoj
Zupełnie inny komfort wtedy jest.
Ja jak na patologii leżałam i byłam na sali 3 osobowej to mimo, że poznałam tam super dziewczyny, to jedna z nich tak chrapała, że płakałam bo spać nie mogłam.
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
w szpitalu, w którym rodzę nie ma jedynek :|. Gdyby były pewnie bym się zdecydowała. Chociaż w sumie, miałam fajną dziewczynę obok siebie i trochę się pośmiałyśmy, więc jakoś czas leciał.
Co do dokumentów trzeba zabrać też wypisy z ewentualnych pobytów w szpitalu (w okresie ciąży;-))
U mnie na noc dzieciaczki zabierają co myślę jest dobrym rozwiązaniem, no chyba, że któraś mama chce mieć malucha na noc, ale to reszta mam ma po przespanej nocy
U mnie na noc dzieciaczki zabierają co myślę jest dobrym rozwiązaniem, no chyba, że któraś mama chce mieć malucha na noc, ale to reszta mam ma po przespanej nocy
reklama
4Co do dokumentów trzeba zabrać też wypisy z ewentualnych pobytów w szpitalu (w okresie ciąży;-))
Też dobre rozwiązanie, bo świeżo upieczone mamy mogą chociaż poród odespać.