Marcelinaa
Fanka BB :)
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu
Marcelina ja wieloródka, gwarantuję ci że po porodzie z rozklapciochą i bolącymi cycami Twoje kolana będą dla ciebie mega atrakcyjn e :-)
ja mam popakowane to co mogłam a obok leży lista co nalezy dopakować , bo jak mam tam już zapakować szczoteczkę do zębów jak jej używam codziennie ?![]()
Ja zabiorę jednak większe wersje, bo te małe gówienka drogie, że ho ho![]()