reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu

reklama
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu

ja też byłam od góry i teraz też będę co nie zmienia faktu, że leje się z ciebie i masz na sobie seksowne gacie jednorazowe i kilometrowe podpaski i ich nic nie pobije nawet twoje kolana, które na pewno są bardzo ładne tylko Ty sobie coś wmawiasz :-)

nie nie nie.. ja akurat mam krótkie nóżki, niezgrabne łydki (jak nogi od stołu) i grube kolana..takie okrąglutkie hehehe i wszystkie kiecki zawsze mam za kolanko.. a jak se pomysle o moich gołych bladych baleronkach wyglądających wesoło zza workowatej piżamki to mnie czyści hahahahaha

ja mam popakowane to co mogłam a obok leży lista co nalezy dopakować , bo jak mam tam już zapakować szczoteczkę do zębów jak jej używam codziennie ? :)

W sumie to ja mam już torbę spakowaną całkowicie: ręczniki, piżamki, japonki, woda, podkłady, majty, szlafrok itp. a co do kosmetyków to wzięłam inną kosmetyczkę niż używam na co dzień i kupiłam wszystkie produkty których używam tylko w miniproduktach czyli pasta, balsam, szampon, odżywka, antyperspirant, krem, szczoteczkę itp. tylko żel pod prysznic i Lactacyd większy a tak malutko miejsca wszystko zajęło... Nie wiem ale jakbym wzięła wszystko w dużych opakowaniach to bym się nie zmieściła w moją torbę..
Torba dla dziecka jest malutka i zapakowałam tam 3x body, 3 pajacyki, czapeczkę, niedrapki, smoczek, 3 pieluszki tetrowe, 20 pampersów, chusteczki nawilżające i pieluszkę flanelową zamiast kocyka, wyniki badań, grupa krwi w kopercie w kieszonce a jako ostatnie spakuje pieniądze, dowód i ładowarkę. Tyle...:-D

Ja zabiorę jednak większe wersje, bo te małe gówienka drogie, że ho ho :szok:

Wiem właśnie:zawstydzona/y: Ale jak się rozpędziłam z koszykiem w Rossmannie to dopiero przy kasie cena łączna mnie powaliła ale dostałam gratis do dużych zakupów duży żel pod prysznic Adidas a akurat zapomniałam kupić i był jak znalazł:-D

To musiały być konkretne zakupy, ale ceny jednostkowe są tak wysokie:szok:, że cena ogółu musi być równie konkretna;-) Tez bierzesz lactacyd, a nie tantum rosa?

reklama
karolaola ja od lat używam Lactacyd femina ten biały i nie mam nigdy żadnych infekcji dlatego biorę go do szpitala bo go znam i położne go polecały.

Do góry