reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
AGULALULA ja juz zakupilam nowa szczoteczke, nowa paste, dezodorant i takie tam...u mnie w szpitalu (kurcze musze sprawdzic, tak bylo 4 lata temu ale mysle ze teraz tez) bylo wszystko- pampki, majtki te siatkowe, wklady, wiec tylko musze pare rzeczy wziac
GABICZEK ja piore swoja bielizne i pizámy, koszule nocne w tym samym w czym piore ciuszki dla dzieciatka, chxyba tak lepiej bo przeciez dzidzie caly czas sie przytula, karmi itd
ja do jedzenia chyba nic nie biore, no moze jakiegos snickersa, u Lusi nie mialam apetytu caly dzien przed porodem (natura wie co robi), a po porodzie dostalam w szpitalu chlebek z nutella he he
GABICZEK ja piore swoja bielizne i pizámy, koszule nocne w tym samym w czym piore ciuszki dla dzieciatka, chxyba tak lepiej bo przeciez dzidzie caly czas sie przytula, karmi itd
ja do jedzenia chyba nic nie biore, no moze jakiegos snickersa, u Lusi nie mialam apetytu caly dzien przed porodem (natura wie co robi), a po porodzie dostalam w szpitalu chlebek z nutella he he
gabiczek
Fanka BB :)
Dzięki za odp! Zaczynam trochę się stresować bo wy wszystkie takie przygotowane a mi leci 35 tydzień i jeszcze nawet prania nie zrobiłam. Czekam na słońce żeby to wywiesić a tu ciągle deszcz. Torba nie spakowana, ale brzuch mam jeszcze wysoko więc myślę że mam czas. Za to pod koniec 37 tygodnia biorę się za mycie okien, może to przyspieszy poród bo już mi ciężko.
Co do jedzenia to myślałam żeby sobie jakąś bułę wziąć, bo znając mnie to po wszystkim będę konać z głodu, ale pewnie jak zaczną się bóle to nie będę miała głowy do robienia kanapek :-)
Co do jedzenia to myślałam żeby sobie jakąś bułę wziąć, bo znając mnie to po wszystkim będę konać z głodu, ale pewnie jak zaczną się bóle to nie będę miała głowy do robienia kanapek :-)
Nikos
Mama Kuby i Leny
raczej juz 36 tydzień się zaczął i sobie leci....;-) 35 tydzień skończyłaśDzięki za odp! Zaczynam trochę się stresować bo wy wszystkie takie przygotowane a mi leci 35 tydzień i jeszcze nawet prania nie zrobiłam. Czekam na słońce żeby to wywiesić a tu ciągle deszcz. Torba nie spakowana, ale brzuch mam jeszcze wysoko więc myślę że mam czas.
Ja też myślę, żeby wyprać w proszku dzieciakowym swoje koszule.
Marcelinaa
ja tak samo
Malgo000
o rany, to ja zwyrodnialec jestem Kupilam sobie nowe koszule, sztuk 3 na wszelki wypadek i nawet mi do glowy nie przyszlo, zeby je prac. Oderwalam metke, wrzucilam do torby i sie ciesze, ze jestem spakowana. Nie wiem, czy bede je prac ale chyba nie
Oli.B
o rany, to ja zwyrodnialec jestem Kupilam sobie nowe koszule, sztuk 3 na wszelki wypadek i nawet mi do glowy nie przyszlo, zeby je prac. Oderwalam metke, wrzucilam do torby i sie ciesze, ze jestem spakowana. Nie wiem, czy bede je prac ale chyba nie
ja też nie piorę ;-)
Marcelinaa
a ja się załamałam bo po wypraniu zalożyłam je i pokazały moje kolana a ja mam takie obleśne kolana że ostatnie czego chciałam to świecić nimi w szpitalu buuuuuuuuu
reklama
Oli.B
a ja się załamałam bo po wypraniu zalożyłam je i pokazały moje kolana a ja mam takie obleśne kolana że ostatnie czego chciałam to świecić nimi w szpitalu buuuuuuuuu
Marcelina ja wieloródka, gwarantuję ci że po porodzie z rozklapciochą i bolącymi cycami Twoje kolana będą dla ciebie mega atrakcyjn e :-)