reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

reklama
AGULALULA ja juz zakupilam nowa szczoteczke, nowa paste, dezodorant i takie tam...u mnie w szpitalu (kurcze musze sprawdzic, tak bylo 4 lata temu ale mysle ze teraz tez) bylo wszystko- pampki, majtki te siatkowe, wklady, wiec tylko musze pare rzeczy wziac

GABICZEK ja piore swoja bielizne i pizámy, koszule nocne w tym samym w czym piore ciuszki dla dzieciatka, chxyba tak lepiej bo przeciez dzidzie caly czas sie przytula, karmi itd

ja do jedzenia chyba nic nie biore, no moze jakiegos snickersa, u Lusi nie mialam apetytu caly dzien przed porodem (natura wie co robi), a po porodzie dostalam w szpitalu chlebek z nutella he he

Dzięki za odp! Zaczynam trochę się stresować bo wy wszystkie takie przygotowane a mi leci 35 tydzień i jeszcze nawet prania nie zrobiłam. Czekam na słońce żeby to wywiesić a tu ciągle deszcz. Torba nie spakowana, ale brzuch mam jeszcze wysoko więc myślę że mam czas. Za to pod koniec 37 tygodnia biorę się za mycie okien, może to przyspieszy poród bo już mi ciężko.
Co do jedzenia to myślałam żeby sobie jakąś bułę wziąć, bo znając mnie to po wszystkim będę konać z głodu, ale pewnie jak zaczną się bóle to nie będę miała głowy do robienia kanapek :-)

Dzięki za odp! Zaczynam trochę się stresować bo wy wszystkie takie przygotowane a mi leci 35 tydzień i jeszcze nawet prania nie zrobiłam. Czekam na słońce żeby to wywiesić a tu ciągle deszcz. Torba nie spakowana, ale brzuch mam jeszcze wysoko więc myślę że mam czas.
raczej juz 36 tydzień się zaczął i sobie leci....;-) 35 tydzień skończyłaś

Ja też myślę, żeby wyprać w proszku dzieciakowym swoje koszule.

ja tez z tych w proszku...wczoraj wstawilam dzielnie pierwsza pralke z ciuszkami a jesli chodzi o torbe to 1)jeszcze nie wiem co sie w niej powinno znalezc 2) jeszcze nie wiem do czego sie spakuje :)
mamy czas :)

o rany, to ja zwyrodnialec jestem :baffled: Kupilam sobie nowe koszule, sztuk 3 na wszelki wypadek i nawet mi do glowy nie przyszlo, zeby je prac. Oderwalam metke, wrzucilam do torby i sie ciesze, ze jestem spakowana. Nie wiem, czy bede je prac ale chyba nie :confused:

o rany, to ja zwyrodnialec jestem :baffled: Kupilam sobie nowe koszule, sztuk 3 na wszelki wypadek i nawet mi do glowy nie przyszlo, zeby je prac. Oderwalam metke, wrzucilam do torby i sie ciesze, ze jestem spakowana. Nie wiem, czy bede je prac ale chyba nie :confused:

ja też nie piorę ;-)

a ja się załamałam bo po wypraniu zalożyłam je i pokazały moje kolana a ja mam takie obleśne kolana że ostatnie czego chciałam to świecić nimi w szpitalu buuuuuuuuu :(

reklama
a ja się załamałam bo po wypraniu zalożyłam je i pokazały moje kolana a ja mam takie obleśne kolana że ostatnie czego chciałam to świecić nimi w szpitalu buuuuuuuuu :(

Marcelina ja wieloródka, gwarantuję ci że po porodzie z rozklapciochą i bolącymi cycami Twoje kolana będą dla ciebie mega atrakcyjn e :-)

Do góry