reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

płyn do higieny mam z ziaji intima z niebieskim napisem i jak narazie jest dla mnie najlepszy. A co do kremow na rozstepy to jestem na etapie 1tubki z dax cosmetisc perfect mama na brzuszek jestem chyba ze mocno leniwa zeby sie smarowac ale to chyba tez dlatego ze narazie nie zauwazylam rozstepow, czasami oliwka sie posmaruje. Moge ktorejs z WAs podeslac na piersi bo uzylam chyba z 2razy i tak biedulek sie zmarnuje.

reklama
Kochana nie łam się ... mi przyjaciółka powiedziała , że teraz kostiumy kąpielowe jednoczęściowe w modzie, więc na brzuchu nie będzie widać :-D ja na szczęście mam jedynie na brzuchu, ale ogromne ... i jak ostatnio zdjęcie robiłam , to nawet widać, że następne do wyjścia się szykują...
a po ciąży mam zamiar spróbować kremu ze ślimaka na blizny, ile w tym prawdy nie wiem - ale podobno pomaga ;-)

ejjj:) Kochane dziekuję z a namiary na fissan. Ale mnie ucieszyły te posty:):)

Nie zmienia to faktu ,ze to z pewnościa ostatnie tuby na polskim rynku....Ale co tam dla mnie wystarczy:),a w kolejną ciaże juz nie planuje zachodzić.:-D:-D:-)Wystarczy tego słodkiego szczescia:):rofl2:

reklama
Do góry