reklama
Och kurcze! a dla mnie Lactacyd odpada. Tak jak w zyciu nie miałam żadnych swedzen ,szczypań ,infekcjii tak po lacacyt MASAKRA!!! No nie moge go uzywać i juz. Ale to ponoc tak jest,że nie wszystki każdy rodzaj tych płynów pasuje i trzeba szukać tego odpowiedniego dla siebie. Ja do szpitala szare mydlo biore( bo to sie u mnie sprawdziło),a w domu bede jeszcze używać arcalen maść,tantum rosa( do tego połozna poleciła kupic mi taką mega duża strzykawe,zrobic roztwor w butelce np po wodzie mineralnej,nabierac to do strzykawki w ten sposób polewać gdzie trzeba;-). Także juz kupiłam potrzebna akcesoria i bede robic jak po porodzie z Natka),i AA płyn-dla mnie jest on ok.
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Och kurcze! a dla mnie Lactacyd odpada. Tak jak w zyciu nie miałam żadnych swedzen ,szczypań ,infekcjii tak po lacacyt MASAKRA!!! No nie moge go uzywać i juz. Ale to ponoc tak jest,że nie wszystki każdy rodzaj tych płynów pasuje i trzeba szukać tego odpowiedniego dla siebie. Ja do szpitala szare mydlo biore( bo to sie u mnie sprawdziło),a w domu bede jeszcze używać arcalen maść,tantum rosa( do tego połozna poleciła kupic mi taką mega duża strzykawe,zrobic roztwor w butelce np po wodzie mineralnej,nabierac to do strzykawki w ten sposób polewać gdzie trzeba;-). Także juz kupiłam potrzebna akcesoria i bede robic jak po porodzie z Natka),i AA płyn-dla mnie jest on ok.
To ja tak miałam z tym nowym Lactacydem zielonym "fresh" - nie dość że mnie swedziało to jeszcze szczypało i wrociłam do starego sprawdzonego... A ten płyn AA znam i jest też ok. Każda trzyma się sprawdzonych sposobów
Oli.B
Fanka BB :)
a to był najlepszy płyn na świecie jaki używałam Chilly - Delicato Formula Lenitiva 500ml | eBay
strasznie żałuję, że już go nie ma na polskim rynku. Kiedyś polecił mi go gin., był dostępny tylko w aptece. No ale jeszcze nie zwariowałam, żeby ponad 100 zł z przesyłką dac :-(
strasznie żałuję, że już go nie ma na polskim rynku. Kiedyś polecił mi go gin., był dostępny tylko w aptece. No ale jeszcze nie zwariowałam, żeby ponad 100 zł z przesyłką dac :-(
Gabiczek ja tez czekam z praniem na pogode, a tu caly tydzien ma padac
a tych ciuszkow troche jest i najbardziej przeraza mnie prasowanie wszystkiego
a w torbe taka srednia probowalam sie spakowac do szpitala i szybciej podziekowalam, bo niewiele sie do niej miesci i teraz problem w co sie tu załadowac:-)
a tych ciuszkow troche jest i najbardziej przeraza mnie prasowanie wszystkiego
a w torbe taka srednia probowalam sie spakowac do szpitala i szybciej podziekowalam, bo niewiele sie do niej miesci i teraz problem w co sie tu załadowac:-)
Kurcze,to wyglada na to ,ze wszystko co dobre wycofują z PL. Fissan przeciw rozstępom tez wycofali-beznadzieja! W zwiazku z tym uzywam Mamil oliwka i krem oraz Mustella... I Mustella jest ok,bo tłusta,ale sie super wchłania,ale jednocześnie skóra taka mieciutka i odzywiona jest,ale Mamil krem jest sredni dla mnie. Szybko sie wchłania i po godzinie nie ma śladu,ze czymś smarowałam,w zwiazku z tym trzeba znowu smarować ,nooo i wiadomo tubka wychodzi w pare dni. Dokupiłam oliwke dlatego i na noc( bo to mega tluste) nią smaruje...Kończe Mamil i zostaje przy Mustelli,bo finansowo w sumie na jedno wychodzi....A fissan był taki dobry....eeee!
a85
natt u nas fissan normalnie jest dostępny i nawet jak nie mają to mówią mi proszę przyjść jutro - jutro będzie, przychodzę i jest i jeszcze w dodatku jakieś znizki w aptece u mnie są od 13-15 ze jakos za 20 pare zl mozna kupic, takze moze jakbys dobrze poszukala to bys go gdzies znalazla
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
mUSTELLE NA ROZSTĘPY MIAŁAM I MI NIC NIE DAŁA MIMO, ŻE SMAROWAŁAM SIĘ KILKA RAZY DZIENNIE... MAM TAKIE ROZSTĘPY, ŻE AŻ NIE CHCE MI SIĘ NA NIE PATRZEĆ;/
Natt, proszę:-)
FISSAN krem na rozstępy 100ml - Apteka internetowa e-zikoapteka.pl
I to bez wychodzenia z domu;-)
FISSAN krem na rozstępy 100ml - Apteka internetowa e-zikoapteka.pl
I to bez wychodzenia z domu;-)
reklama
mucha_nie_siada
Karolinkaz, nie przejmuj się, mnie nie pobijesz. Mam już wszędzie, ostatnio zauważyłam nawet na moich wielkich ramionach Ale mam na to już taaak wyrąbane że to koniec.