reklama
Dziewczyny, mam pytanie... być może już to omawiałyście, ale nie dam rady sczytać całego wątku...
Gdzie można kupić podkłady poprodowe i kółko z dziurką? Czy w normalnej aptece będę te rzeczy? A to kółko to jest jakieś specjalne czy takie dla dzieci?
U mnie w Auchan nie ma, Rossmanna mi remontują więc nie wiem, gdzie szukać...
PS. Jutro zamierzam pakować torbę - dopiero przyszła mi koszula do karmienia z allegro... jutro wyprasuję i wszystko kompletuję i pakuję. Czas najwyższy!
Gdzie można kupić podkłady poprodowe i kółko z dziurką? Czy w normalnej aptece będę te rzeczy? A to kółko to jest jakieś specjalne czy takie dla dzieci?
U mnie w Auchan nie ma, Rossmanna mi remontują więc nie wiem, gdzie szukać...
PS. Jutro zamierzam pakować torbę - dopiero przyszła mi koszula do karmienia z allegro... jutro wyprasuję i wszystko kompletuję i pakuję. Czas najwyższy!
traschka
Mama Marysi
Silva podkłądy dostaniesz w aptece a kółko możesz kupić np takie ratunkowe dmuchane dla dzieci. Takie typowo poporodowe pewnie w jakimś duzym sklepie z akcesoriami dla dzieci i mam, tam gdzie dostaniesz rogale do karmienia np.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
silva ja podkłady kupowałam na allegro a kółko kupiłam takie dmuchane dla dzieci do wody za 3 zł w pepco
ja kółeczko mam obiecane od sasiadki takie blokowe kółko poporodowe bo chyba każda mama z naszego bloku z niego już korzystała :-)
wy już sie pakujecie a ja sie wkurzam bo miałam tak ładnie torbe spakowana, a teraz znów musze wszystko od początku pakować prasować i ukladać bo zużyłam większosc rzeczy z mojej torby porodowej :-)
wy już sie pakujecie a ja sie wkurzam bo miałam tak ładnie torbe spakowana, a teraz znów musze wszystko od początku pakować prasować i ukladać bo zużyłam większosc rzeczy z mojej torby porodowej :-)
icak
Fanka BB :)
Ironia ważne że jesteś juz w domku i z nami :-) powolutku popierzesz i spakujesz torbę na nowo, oby teraz tylko już na ostateczną akcję się przydała ;-)
Musze rozejrzeć się za kółkiem, może w aptece będzie, a jak nie to kupie te do pływania
Musze rozejrzeć się za kółkiem, może w aptece będzie, a jak nie to kupie te do pływania
a ja słyszałam, ze te kółka poporodowe niedobre są... Bo kobitki na tym siadają i wtedy te nasze "drogi rodna" rozszerzają, naciągają i efekt taki ze gorzej się goją a nawet się mogą na nowo rany pootwierac...
Moja ciocia po porodzie bardzo cierpiała, bo jej sie szwy nie chciały goic, i babrało sie siedziec nie mogla i chciała to kółko kupic, ale lekarz zdecydoanie odradził bo powiedział ze to nawet nie słuzy jakos super jak kobitki nie maja wiekszego problemu a co dopiero takiej co sie jej babrze... wiec ona np karmiac dzieciaczka nie siedziała tylko klęczała przy ławie i bobolina na ławę kładła żeby odciązyc sobie a ława niska wiec wygodnie na kolanach jej było....
Moja ciocia po porodzie bardzo cierpiała, bo jej sie szwy nie chciały goic, i babrało sie siedziec nie mogla i chciała to kółko kupic, ale lekarz zdecydoanie odradził bo powiedział ze to nawet nie słuzy jakos super jak kobitki nie maja wiekszego problemu a co dopiero takiej co sie jej babrze... wiec ona np karmiac dzieciaczka nie siedziała tylko klęczała przy ławie i bobolina na ławę kładła żeby odciązyc sobie a ława niska wiec wygodnie na kolanach jej było....
Ironia, dasz radę Przynajmniej już wiesz co i jak zapakować
PS. Co do koła - zamówiłam sobie na allegro o takie:
Welurowy KRĄG POŁOGOWY pompowany POPORODZIE sanity (1598495160) - Aukcje internetowe Allegro
A w sprawie podkładów dzwoniłam do apteki i są więc dzisiaj wieczorkiem podjedziemy i będzie komplet skarbów do torby szpitalnej
Dzięki za podpowiedzi dziewczyny
PS. Co do koła - zamówiłam sobie na allegro o takie:
Welurowy KRĄG POŁOGOWY pompowany POPORODZIE sanity (1598495160) - Aukcje internetowe Allegro
A w sprawie podkładów dzwoniłam do apteki i są więc dzisiaj wieczorkiem podjedziemy i będzie komplet skarbów do torby szpitalnej
Dzięki za podpowiedzi dziewczyny
reklama
Doggi - co Ty opowiadasz... Hmmm co lekarz to inna opinia. U mnie w szpitalu takie kółko jest na liście. Zrobiłam wywiad wśrod matek i każda potwierdziła, że jej się przydało, a te co mnie miały wysyłały mężów do sklepu A co do medycznych aspektów to się nie wypowiem, ale to jest takie specjalne popołogowe i pooperacyjne koło więc chyba krzywdy nie zrobi