reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

U nas dla dziecka nie trzeba brac nic, tylko dla siebie ale zabieram kilka pieluszek, chusteczki i pajacyk. Po porodzie ubiora małego w szpitalne pieluszki i ciuszki i to jest wygodne moim zdaniem ale wole miec swoje na wszelki wypadek z Mela w nocy jak ja przewijałam sie przydało.

reklama
u nas tez tak jest.dzieci są w jakies kokony z pieluch zawinięte i na wyjście tylko daje sie swoje ubranie. ja tylko dawałam pampersy na zmianę pieluchy

Byłam w Rossamanie - co ciekawsze rzeczy w małych opakowaniach wykupione, cukierków gronowych brak - zostaje internet, spodziewałam się tam też pieluchomajtek dla dorosłych ale też nie było.

a Wy kiedy pakujecie torbę do szpitala? po dzisiejszym się troszkę wystraszyłam i stwierdziłam że będę musiała mieć przygotowane wszystko wcześniej, mój i tak był w takim szoku że ciężko wszystko do niego docierało a co dopiero by było gdybym powiedziała kochanie rodzę :-D

reklama
Ja też jutro piorę torbę i włożę już do niej to co mam a mam chyba już większość potrzebnych rzeczy. Jedynie ciuszki Małej zostaną do prania, ale to zostawiam na poświętach.

Do góry