reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - skoro chodzi o dziurę w środku to ja mam taki nie za duży rogalik z materiału kupiony w Motherhood.
Anapi - ja znów nie dotarłam do Rossmana co się słuszną decyzją okazało jak widać - ale i tak pogooglam te cukierki za chwilkę.
Anapi - ja znów nie dotarłam do Rossmana co się słuszną decyzją okazało jak widać - ale i tak pogooglam te cukierki za chwilkę.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - tonik i krem tak czy inaczej swoją drogą.
http://allegro.pl/glukoza-dextro-energy-7-smakow-duzy-wybor-i1528139702.html
Te sprzedający ma jeszcze inne smaki i większe opakowania.
Jakby w Rossmanie nie było.
http://allegro.pl/glukoza-dextro-energy-7-smakow-duzy-wybor-i1528139702.html
Te sprzedający ma jeszcze inne smaki i większe opakowania.
Jakby w Rossmanie nie było.
Ostatnia edycja:
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
a ja jeszcze nie spakowana jestem, nawet nie zaczełam, tylko poki co zrobilam liste i dokupilam to czego mi brakowałao, musze tylko jeszcze sprawdzic czy mam klapki pod prysznic, jezeli nie to kupic i kupic cienki szlafrok.
Dziewczyny czy powaznie zamirzacie sie malowac przed wyjazdem do szpitala na porod? mnie to ostatnio łątwo w cokolwiek wkrecic wiec juz nie wiem czy piszecie powaznie czy zartujecie? jak dla mnie makijaz na porodoce to "troche" nie po drodze. Ja co chwile siedzialam pod prysznicem, przemywalam twarz, pozniej marek przecierał mi twarz recznikiem i jakos nie wyobrazam sobie miec wtedy makijazu na twarzy
Dziewczyny czy powaznie zamirzacie sie malowac przed wyjazdem do szpitala na porod? mnie to ostatnio łątwo w cokolwiek wkrecic wiec juz nie wiem czy piszecie powaznie czy zartujecie? jak dla mnie makijaz na porodoce to "troche" nie po drodze. Ja co chwile siedzialam pod prysznicem, przemywalam twarz, pozniej marek przecierał mi twarz recznikiem i jakos nie wyobrazam sobie miec wtedy makijazu na twarzy
Ja wczoraj byłam w szpitalach dwóch (mam dylemat gdzie chce rodzic) i mam listy rzeczy potrzebnych I w sumie i w jednym i drugim w zasadzie potrzebuje tylko piżamkę i koszulę a wszystko inne dają kosmetyki, ciusszki dla małej, pieluchy.... WSZYSTKO hell yeahhh
A do porodu ja biorę WOOODDDĘĘĘĘ !! !! !! Jak mnie suszy na codzień i wypijam hektolitry wody to co dopiero przy tym sapaniu porodowym!
A do porodu ja biorę WOOODDDĘĘĘĘ !! !! !! Jak mnie suszy na codzień i wypijam hektolitry wody to co dopiero przy tym sapaniu porodowym!
reklama