reklama
traschka
Mama Marysi
nutria na WYJŚCIE jak najbardziej ALe na WEJŚCIU mniej mi zależy
apropo makijazu na wyjscie.....pamietam jak uslyszalam magiczne....."dzisiaj pani wychodzi" to ubieralam i pakowalam sie tak szybko ze nawet nie pomyslalam o makijazu co by sie nie rozmslili i nie chcieli mnie jeszce zostawic
Aestima
Fanka BB :)
ja też się pomaluję na WYJŚCIE (jak dam radę, bo to różnie moze być...) na wejscie nie- powiem więcej- jak poród zacznie się w dzień przed wyjazdem na porodówkę zmywam makijaż!
Ale ja nawet na co dzień nie zawsze się maluję- z cerą nie mam problemów, oprawę oczu mam ciemną ,więc to nie konieczność.
Ciuszki piorę w jelpie soft, bo mam mega twardą wodę a on ma białą glinkę zmiękcza ja troszeczkę. Jest totalnie bezzapachowy, ale dla dzidziusia to chyba dobrze. Potem przerzucimy się na jelenia.
Ale ja nawet na co dzień nie zawsze się maluję- z cerą nie mam problemów, oprawę oczu mam ciemną ,więc to nie konieczność.
Ciuszki piorę w jelpie soft, bo mam mega twardą wodę a on ma białą glinkę zmiękcza ja troszeczkę. Jest totalnie bezzapachowy, ale dla dzidziusia to chyba dobrze. Potem przerzucimy się na jelenia.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ale gapa ze mnie - w innym wątku o proszku się rozpisałamja w Persil Sensitive
Ja też kupiłam Persil Sensitive + Lovela do płukania
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Anapi - a cukierki gronowe to bardziej w aptece czy w spożywczaku ?
Aestima, mgordon - a zamiast kółeczka może być poduszka dmuchana ?
Ja bym do twarzy na wodę w sprayu postawiła.
Aestima, mgordon - a zamiast kółeczka może być poduszka dmuchana ?
Ja bym do twarzy na wodę w sprayu postawiła.
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
forever z tym kółkiem do siedzenia to chodzi własnie o to, żeby w środku było puste. Czyli żeby tam, gdzie będziesz najbardziej obolała po porodzie nie dotykać poduchy. Dlatego powinna być z otworkiem w środku.
reklama
Dextro Energy
To sa u nas najpopularniejsze cukierki z cukru gronowego, czyli glukozy. Nie wiem niestety jakie i czy wogole sa w Polsce. Mi je polecila polozna bo naprawde dodaja energii.
To sa u nas najpopularniejsze cukierki z cukru gronowego, czyli glukozy. Nie wiem niestety jakie i czy wogole sa w Polsce. Mi je polecila polozna bo naprawde dodaja energii.