reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

z tego co zrozumiałam forever to chce się pomalowaćna WYJŚCIE - co wydaje mi się całkiem niegłupie ;-)

o... ja prałam w Białym Jeleniu -i byłam bardzo zadowolona. TEraz nie mogłam go dostać i piorę w Jelpie...

Ostatnia edycja:
reklama
taaak.. na wejściu, to mi totalnie nie zależy.. podczas porodui tak będę wyglądać jak kupka nieszczęścia.. ;-) żaden makijaż tu nic nie da. ;-)

apropo makijazu na wyjscie.....pamietam jak uslyszalam magiczne....."dzisiaj pani wychodzi" to ubieralam i pakowalam sie tak szybko ze nawet nie pomyslalam o makijazu co by sie nie rozmslili i nie chcieli mnie jeszce zostawic:-D

ja też się pomaluję na WYJŚCIE (jak dam radę, bo to różnie moze być...) na wejscie nie- powiem więcej- jak poród zacznie się w dzień przed wyjazdem na porodówkę zmywam makijaż!
Ale ja nawet na co dzień nie zawsze się maluję- z cerą nie mam problemów, oprawę oczu mam ciemną ,więc to nie konieczność.

Ciuszki piorę w jelpie soft, bo mam mega twardą wodę a on ma białą glinkę zmiękcza ja troszeczkę. Jest totalnie bezzapachowy, ale dla dzidziusia to chyba dobrze. Potem przerzucimy się na jelenia.

Anapi - a cukierki gronowe to bardziej w aptece czy w spożywczaku ?
Aestima, mgordon - a zamiast kółeczka może być poduszka dmuchana ?
Ja bym do twarzy na wodę w sprayu postawiła.

Ostatnia edycja:
forever z tym kółkiem do siedzenia to chodzi własnie o to, żeby w środku było puste. Czyli żeby tam, gdzie będziesz najbardziej obolała po porodzie nie dotykać poduchy. Dlatego powinna być z otworkiem w środku.

reklama
Dextro Energy
To sa u nas najpopularniejsze cukierki z cukru gronowego, czyli glukozy. Nie wiem niestety jakie i czy wogole sa w Polsce. Mi je polecila polozna bo naprawde dodaja energii.

Do góry