ja tak mam co niedziele,chodze w jednym wielkim skurczu i nadal 2w1
Chyba wolałam poprzednią ciążę - zero objawów do dnia porodu. Co prawda byłam zdołowana, ale się świetnie czułam. A teraz zdycham od 3 tygodni i pewnie kolejne 2 mnie czekają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak mam co niedziele,chodze w jednym wielkim skurczu i nadal 2w1
Dziewczyny mam pytanie do tych ktore doswiadczyly masazu szyjki przez swego gina...otoz czy po takim masazu cos was "ruszylo"?
ja mialam badanie wczoraj i bardzo mnie to bolalo po czym w nocy dostalam 4 godzinnych skurczy a dzis odpadl mi czop........mysle ze gin zrobila mi to temu bo mala jest juz w kanale szyjka krotka ale rozwarcia nie ma........a odejscie czopu oznacza chyba ze szyjka zaczyna sie rozwierac....?natala,podobno rusza.....ale to zalezy...ja nigdy nie mialam....ale te co mialy to w niedlugim czasie urodzily....
A tobie gin. Robil?
ja mialam badanie wczoraj i bardzo mnie to bolalo po czym w nocy dostalam 4 godzinnych skurczy a dzis odpadl mi czop........mysle ze gin zrobila mi to temu bo mala jest juz w kanale szyjka krotka ale rozwarcia nie ma........a odejscie czopu oznacza chyba ze szyjka zaczyna sie rozwierac....?
oj jak bym chciala aby u mnie to tez sie sprawdzilo);-)ja mialam masaz szyjki zrobiony w srode na wizycie u gina...po czym w czwartek zaczal odchodzic czop i w piatek w nocy dostalam skurczy.
a mam jeszcze 1 pytanko do ciebie....mialas wczesniej czesto skurcze przepowiadajace?ja mialam masaz szyjki zrobiony w srode na wizycie u gina...po czym w czwartek zaczal odchodzic czop i w piatek w nocy dostalam skurczy.
TE PARE DNI TO JUZ PIKUS;-)