reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

ja myśle,ze to tez są jakieś tam skurcze,ale proponuje wziasć prysznic i obserwowac dalej czy cos wiecej sie bedzie działo,a wody wcale nie musza odejść od razu

reklama
Latam co chwile na kibelek...i paznokcie zaczelam obgryzac z nerwow:szok: rany, juz bym chciala by sie zaczelo :hmm:Mam spory apetyt,i tak jakby lekkie rozwolnienie...Czop odchodzi ,wiec moze dzis sie zacznie a jak nie to mysle ze do konca tego tygodnia juz napewno bedzie po wszystkim :tak:

latam co chwile na kibelek...i paznokcie zaczelam obgryzac z nerwow:szok: Rany, juz bym chciala by sie zaczelo :hmm:mam spory apetyt,i tak jakby lekkie rozwolnienie...czop odchodzi ,wiec moze dzis sie zacznie a jak nie to mysle ze do konca tego tygodnia juz napewno bedzie po wszystkim :tak:
jolka mam identyczne objawy jak ty tylko ze czop mi nie odchodzi i wiem jakie to meczace bo co jakis czas skurcz ale nieregularny przechodzi i za jakis czas na nowo....

Ja staram się nastawić tak, żeby znieczulenie nie bło potrzebne - ale jakby co mamy odłożoną kasę i jeśli będzie mi ciężko to poproszę. Najważniejsze, żeby z dzieckiem było wszystko ok.

dziewczynki, znalazłam taką stronke co do indukowania - popróbujcie:-)
ja jeszce się wstrzymam - zobacze co Wam pomoże:-D

ale wiele z tych rad już praktykujecie i nic, ale są inne ciekawiste:happy2:

porod

fajna stronka :) coś mi się nawet wydaje że już 3 lata temu oglądałam - pamiętam te przepisy :) no ale nie pamięta się wszystkiego...

Pytanie do mam które rodziły już więcej niż raz - czy któraś za drugim lub kolejnym razem była nacinana???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry