reklama
Latam co chwile na kibelek...i paznokcie zaczelam obgryzac z nerwow rany, juz bym chciala by sie zaczelo Mam spory apetyt,i tak jakby lekkie rozwolnienie...Czop odchodzi ,wiec moze dzis sie zacznie a jak nie to mysle ze do konca tego tygodnia juz napewno bedzie po wszystkim
NATALA
Zaangażowana w BB
jolka mam identyczne objawy jak ty tylko ze czop mi nie odchodzi i wiem jakie to meczace bo co jakis czas skurcz ale nieregularny przechodzi i za jakis czas na nowo....latam co chwile na kibelek...i paznokcie zaczelam obgryzac z nerwow Rany, juz bym chciala by sie zaczelo mam spory apetyt,i tak jakby lekkie rozwolnienie...czop odchodzi ,wiec moze dzis sie zacznie a jak nie to mysle ze do konca tego tygodnia juz napewno bedzie po wszystkim
dziewczynki, znalazłam taką stronke co do indukowania - popróbujcie:-)
ja jeszce się wstrzymam - zobacze co Wam pomoże
ale wiele z tych rad już praktykujecie i nic, ale są inne ciekawiste
porod
ciekawy artykuł ja dzis zakupiłam wiesiołka i może wypróbuję
fajna stronka coś mi się nawet wydaje że już 3 lata temu oglądałam - pamiętam te przepisy no ale nie pamięta się wszystkiego...
Pytanie do mam które rodziły już więcej niż raz - czy któraś za drugim lub kolejnym razem była nacinana???
Pytanie do mam które rodziły już więcej niż raz - czy któraś za drugim lub kolejnym razem była nacinana???
Ostatnia edycja:
reklama