reklama
Człowiek Moniuś uczy się na błędach. Na drugi raz popytam o wszystko i dopiero powiem czy idę czy nie. Tym bardziej, że mała sama wiesz jest bardzo ruchliwa i jak dla mnie nei ma sensu mączyć jej i siebie trzymając ją na rękach (kolanach).
Aniu u nas też i te starsze dzieci miały się gdzie pobawić Figlarnia sala zabaw dla dzieci Katowice ale o młodszych nikt nie pomyślał.
A tak poza tym liczę na spotkanie po świętach :-).
To chyba, jak my wszystkie :-)
basia1807
mama trzech skarbów
hej ja dopiero teraz
zle nie bylo... ale moj tez powiedzial ze jakas dretwa atmosfera
nic ciekawego nie mowili...moj sie nudzil jak nie wiem
tak jak Ania pisze ze nic nie dostosowane do dzieci
male wiadomo rzut zabawkami... a my prawie pod stol musialy wchodzic.., zamiast zrobic to w sali gdzie by sie dzieci posadzilo na ziemi na jakies macie i niech robia co chca a my bysmy rozmawili to bylo zupelnie i naczej
troche inaczej to sobie wyobrazalam i ze bedzie wiecej osob ale wiadomo choroba nie wybiera:-(
ale i tak sie ciesze ze bylo takie spotkanie
zle nie bylo... ale moj tez powiedzial ze jakas dretwa atmosfera
nic ciekawego nie mowili...moj sie nudzil jak nie wiem
tak jak Ania pisze ze nic nie dostosowane do dzieci
male wiadomo rzut zabawkami... a my prawie pod stol musialy wchodzic.., zamiast zrobic to w sali gdzie by sie dzieci posadzilo na ziemi na jakies macie i niech robia co chca a my bysmy rozmawili to bylo zupelnie i naczej
troche inaczej to sobie wyobrazalam i ze bedzie wiecej osob ale wiadomo choroba nie wybiera:-(
ale i tak sie ciesze ze bylo takie spotkanie
reklama