reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
a ja nie wiem w pierwszej ciąży mieli my dwa imiona dla chłopca Max a dla dziewczynki Nikol urodził się chłopiec i jest Max , przy drugiej ciąży została Nikol i doszedł Alex urodził się Alex oczywiście , więc teraz dam sobie spokój z Nikol choć mój M upiera się żeby została ta Nikol jakby co chłopcu dała bym Denis a dziewczynce :confused: ale jeszcze nie postanowiliśmy do końca jakie imiona wybierzemy

moja koleżanka która urodziła teraz 27 lutego była nastawiona na syna więc mieli imię Bartek a tu dziewczynka wyskoczyła :eek: i była bez imienna przez 5 dni teraz nazywa się Oliwia :-)

a ja jem wszystko ogórki , śledzie , ciastka wszystko co znajdę w lodowce , na zakupach to mam dopiero problem bo wtedy mam ochotę na wszystko co zobaczę nakupię pierdoł a potem w domu już ochota mi przechodzi i mój biedny M jest zmuszony do konsumpcji :sorry2:

A my dalej trzymamy się Oliwki, a chłopiec nie wiemy do końca: Maxiu - Maksimilian, Kuba co wymyśle to A kręci nosem. Jeszcze Kacper mi się podoba, ale nie umiem sobie wyobrazić Kacpra w dorosłym życiu.

A my dalej trzymamy się Oliwki, a chłopiec nie wiemy do końca: Maxiu - Maksimilian, Kuba co wymyśle to A kręci nosem. Jeszcze Kacper mi się podoba, ale nie umiem sobie wyobrazić Kacpra w dorosłym życiu.
znam kilku Kacprów charpagany straszne,przynajmniej te co ja znam,wiec nie polecam

znam kilku Kacprów charpagany straszne

Moge sie przyłączyć do zdania Piwonii. Znam co prawda tylko jednego Kacpra, dwuletniego łobuziaka, wiadomo - 2 latka to trudny wiek, ale on od najmniejszego ma diablika w oczkach :-)

Myślę, że imię może mieć coś wspólnego z charakterem.
Znacie może jakieś Patrycje? Jakie są? Moim zdaniem złośliwe to są dziewczęta. Wyciągam ten wniosek z przykładu mojej kuzynki Patrycji i paru innych koleżanek :-), więc nie dam córeczce tak na imię..:no:

reklama
Do góry