reklama
a ja nie wiem w pierwszej ciąży mieli my dwa imiona dla chłopca Max a dla dziewczynki Nikol urodził się chłopiec i jest Max , przy drugiej ciąży została Nikol i doszedł Alex urodził się Alex oczywiście , więc teraz dam sobie spokój z Nikol choć mój M upiera się żeby została ta Nikol jakby co chłopcu dała bym Denis a dziewczynce ale jeszcze nie postanowiliśmy do końca jakie imiona wybierzemy
a ja jem wszystko ogórki , śledzie , ciastka wszystko co znajdę w lodowce , na zakupach to mam dopiero problem bo wtedy mam ochotę na wszystko co zobaczę nakupię pierdoł a potem w domu już ochota mi przechodzi i mój biedny M jest zmuszony do konsumpcji
aneta24183
Fanka BB :)
a mi się podoba Marika:-),a dla chłopca to nie wiem jeszcze:-)
znam kilku Kacprów charpagany straszne,przynajmniej te co ja znam,wiec nie polecamA my dalej trzymamy się Oliwki, a chłopiec nie wiemy do końca: Maxiu - Maksimilian, Kuba co wymyśle to A kręci nosem. Jeszcze Kacper mi się podoba, ale nie umiem sobie wyobrazić Kacpra w dorosłym życiu.
No już mi dziś A powiedział, że Kacper nieznam kilku Kacprów charpagany straszne,przynajmniej te co ja znam,wiec nie polecam
Manija
Mama sierpniowa'09
znam kilku Kacprów charpagany straszne
Moge sie przyłączyć do zdania Piwonii. Znam co prawda tylko jednego Kacpra, dwuletniego łobuziaka, wiadomo - 2 latka to trudny wiek, ale on od najmniejszego ma diablika w oczkach :-)
Myślę, że imię może mieć coś wspólnego z charakterem.
Znacie może jakieś Patrycje? Jakie są? Moim zdaniem złośliwe to są dziewczęta. Wyciągam ten wniosek z przykładu mojej kuzynki Patrycji i paru innych koleżanek :-), więc nie dam córeczce tak na imię..
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
A ja ostatnio mam zachciankę na mizerie