reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Ja najczęściej od 20 walczę z powiekami ,żeby nie zasnąć.Kładę się około 22 i śpię do około 2 w nocy potem mała przerwa do 4:30 i znowu śpię.Pozycje są różne najczęściej na boku lewym lub prawym z nogami ugietymi,ale zdarza się ,że budzę się na plecach z nogami ugietymi .Za to jakie mam sny cały czas śmierć ,cmentarz ,martwe dzieci i inne tego typu horrory:szok:

Ja w Tesco kupiłam sobię śliwki ze 2 kg. i się najadłam ,że brzuch bolał nie mogłam się opamietać ,a na drugi dzień rozwolnienie:confused:.

Hey dziewczyny jestem wrzesnioweczka, widze ze sie zastanawiacie nad plcia maluszka zapraszam do zabawy:-)
W ramach zabawy jak ktoras nie wierzy w takie glupotki
wink.gif
Ale powiem ze od pokolen u nas i u moich znajomych sie sprawdza!!!!!!!!Mi tez sie sprawdzilo przy pierwszej ciazy
smile.gif

Przygotujcie sobie nitke, obraczke swoja, i miarke krawiecka!!!

Zawiescie obraczke na nitce i nad miarka trzymajcie ja, i tak jedzcie zaczynajac od 18 cm i dalej, jesli obraczka zacznie sie krecic np nad 24 to znaczy ze w wieku 24 lat zajdziesz w ciaze!!!! Jesli sie kreci w kolko to bedzie dziewczynka
smile.gif
Jesli wahadlowo to chlopczyk!!!!!

Czekam na Wasze opinie i zycze udanej zabawy!!!!
Podchodzcie do tego z przymruzeniem oka

Buziolki :-):tak::-)

Snami sie nie stresuj ,mi tez sie zdarzaja takie koszmarki. To podobno zupełnie normalne ,zwłaszcza w 2-gim trymestrze. Pojawia sie w nas coraz wiecej obaw o zdrowie dzidzi i potem te obawy znajdują swoje ujscie w tych okropnych snach. A wszystko dzieje sie oczywiście podświadomie...i w tym cały problem...

no ochota jest tylko z siłami nie najlepiej (praca, dom, zbuntowane dziecko, rosnacy brzuszek) :) ja myślę że to ukrwienie narządów też robi swoje - taka przyjemność potem się śni jak sobie tam krew lepiej krąży ;)

reklama
U mnie już postanowione mamy pierwsze i drugie imię: Oliwia Julia lub Maksymilian Donald.

Mewa mi się Igor podoba nawet chciałam dla Malca, ale A kręcił nosem.

Do góry