reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja najczęściej od 20 walczę z powiekami ,żeby nie zasnąć.Kładę się około 22 i śpię do około 2 w nocy potem mała przerwa do 4:30 i znowu śpię.Pozycje są różne najczęściej na boku lewym lub prawym z nogami ugietymi,ale zdarza się ,że budzę się na plecach z nogami ugietymi .Za to jakie mam sny cały czas śmierć ,cmentarz ,martwe dzieci i inne tego typu horrory
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja w Tesco kupiłam sobię śliwki ze 2 kg. i się najadłam ,że brzuch bolał nie mogłam się opamietać ,a na drugi dzień rozwolnienie.
Hey dziewczyny jestem wrzesnioweczka, widze ze sie zastanawiacie nad plcia maluszka zapraszam do zabawy:-)
W ramach zabawy jak ktoras nie wierzy w takie glupotki
Ale powiem ze od pokolen u nas i u moich znajomych sie sprawdza!!!!!!!!Mi tez sie sprawdzilo przy pierwszej ciazy
Przygotujcie sobie nitke, obraczke swoja, i miarke krawiecka!!!
Zawiescie obraczke na nitce i nad miarka trzymajcie ja, i tak jedzcie zaczynajac od 18 cm i dalej, jesli obraczka zacznie sie krecic np nad 24 to znaczy ze w wieku 24 lat zajdziesz w ciaze!!!! Jesli sie kreci w kolko to bedzie dziewczynka
Jesli wahadlowo to chlopczyk!!!!!
Czekam na Wasze opinie i zycze udanej zabawy!!!!
Podchodzcie do tego z przymruzeniem oka
Buziolki :-):-)
W ramach zabawy jak ktoras nie wierzy w takie glupotki
Przygotujcie sobie nitke, obraczke swoja, i miarke krawiecka!!!
Zawiescie obraczke na nitce i nad miarka trzymajcie ja, i tak jedzcie zaczynajac od 18 cm i dalej, jesli obraczka zacznie sie krecic np nad 24 to znaczy ze w wieku 24 lat zajdziesz w ciaze!!!! Jesli sie kreci w kolko to bedzie dziewczynka
Czekam na Wasze opinie i zycze udanej zabawy!!!!
Podchodzcie do tego z przymruzeniem oka
Buziolki :-):-)
Snami sie nie stresuj ,mi tez sie zdarzaja takie koszmarki. To podobno zupełnie normalne ,zwłaszcza w 2-gim trymestrze. Pojawia sie w nas coraz wiecej obaw o zdrowie dzidzi i potem te obawy znajdują swoje ujscie w tych okropnych snach. A wszystko dzieje sie oczywiście podświadomie...i w tym cały problem...
Mewa29
mama Adama
a moj maz z Igorem wyskoczyl ostatnio..co myslicie??
Emy
Fanka BB :)
Chyba trzeba się cieszyć, może ochota na seks wraca
Przynajmniej u mnie tak jest
Przynajmniej u mnie tak jest
reklama