reklama
Manija
Mama sierpniowa'09
Kilka razy śniło mi się, że trzymam na rękach malutkiego chłopczyka i dumnie go wszystkim przedstawiam jako mojego synka.
A bardzo liczymy na dziewczynkę ;-)
Poza tym faktycznie mam ciekawsze i bardziej realistyczne sny, ale większości nie pamiętam. Niestety w kilku nawiedziła mnie była żona mojego męża :-( Czyżby to zazdrość? Tylko,że nie mam podstaw, żeby być zazdrosną.. Przed ciążą ta kobieta nigdy mi się nie śniła..
A bardzo liczymy na dziewczynkę ;-)
Poza tym faktycznie mam ciekawsze i bardziej realistyczne sny, ale większości nie pamiętam. Niestety w kilku nawiedziła mnie była żona mojego męża :-( Czyżby to zazdrość? Tylko,że nie mam podstaw, żeby być zazdrosną.. Przed ciążą ta kobieta nigdy mi się nie śniła..
Manija
Mama sierpniowa'09
Zanim jeszcze byliśmy w ciąży mój M zażyczył sobie, ze chciałby dziewczynkę, najlepiej Agatkę :-)
Zbieg okoliczności, moja mama również ma na imię Agata, ale zostaniemy przy tym imieniu.
Co do chłopca, prawdopodobnie będzie Franek, Franciszek. Długo myślałam i naprawdę miałam problem z imieniem. Każde męskie imię mi się z kimś kojarzy i odpadało.
Za kilka dni mam pierwsze USG. Trzymam kciuki, bo chciałabym już wiedzieć, chociaż jak narazie wszystkim mówię, że to i tak będzie dziewczynka, bo przecież M sobie tak zażyczył i zmajstrował, więc musi być!
Zbieg okoliczności, moja mama również ma na imię Agata, ale zostaniemy przy tym imieniu.
Co do chłopca, prawdopodobnie będzie Franek, Franciszek. Długo myślałam i naprawdę miałam problem z imieniem. Każde męskie imię mi się z kimś kojarzy i odpadało.
Za kilka dni mam pierwsze USG. Trzymam kciuki, bo chciałabym już wiedzieć, chociaż jak narazie wszystkim mówię, że to i tak będzie dziewczynka, bo przecież M sobie tak zażyczył i zmajstrował, więc musi być!
andariel
mama super dwójki :]
Franek też nam się bardzo podoba. Na tym etapie jest Antoś albo Franek. A dla dziewczynki wciąż tylko co do Niny się zgadzamy;-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja mam wizytę 19.03 tak jak Deli i jeszcze któraś z dziewcząt (sory ale wszystkich zwłaszcza nowych dziewczyn jeszcze nie pamiętam).Ale 24.02 miałam robione USG w 4D i bardzo ładnie było widać .Liczylismy paluszki u raczek ,niestety u nóg się nie dało policzyć za małe.Później jak troszkę ogarnę w domu i dokopie się do aparatu to wkleję to zdjęcie.Może już przy następnej wizycie bedzie wiadomo już co noszę.Po cichu liczę na dziewczynkę i może będzie bo jestem strasznie drażliwa i mam stale humorki.
aneczka2425
Fanka BB :)
ja od jakiegoś czasu nie przypominam sobie nocy po której nie pamiętałabym snu
są bardziej rzeczywiste aż czasem strach
są bardziej rzeczywiste aż czasem strach
Moje sny sa chyba bardzo uzaleznione od tego co robie w ciagu dnia o czym mysle co ogladam zwlaszcza jak mnie cos zafascynuje to pozniej mi sie sni
Na przyklad wczoraj znajoma przeslala mi filmik sojej coreczki ktora urodzila jako wczesniaka i oczywiscie w nocy mi sie snilo ze urodzilam chlopczyka ktory warzyl kilogram.
I na dodatek ogladalam ten filmik to byla chyba 23 i zobaczylam go chyba z 2 razy
Na przyklad wczoraj znajoma przeslala mi filmik sojej coreczki ktora urodzila jako wczesniaka i oczywiscie w nocy mi sie snilo ze urodzilam chlopczyka ktory warzyl kilogram.
I na dodatek ogladalam ten filmik to byla chyba 23 i zobaczylam go chyba z 2 razy
reklama