reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toksoplazmoza

tej nocy nieświadomie przekręciłam się na plecy - obudził mnie silny ból w krzyżu + całkowite odrętwienie wszystkich kończyn. Czułam się jak sparaliżowana i długo nie mogłam dojść do siebie. Okropność. I pomyśleć, że im dalej tym gorzej:/

Ostatnia edycja:
reklama
ja również śpię na brzucho-boku jak już ktoś wspomniał wcześniej :-D:-D
najczęściej na lewym, choć na prawym też się zdarzy, a i czasami na plecach, ale boli wtedy krzyż i chyba dzidzi to nie odpowiada, bo takie dziwne uczucie w brzuchu jest :tak::-)

Własnie wróciłam od gina, USG nie było, ale tętno słychać dobrze:-).Podba mi się ten lekarz, zanim zaczął wyszukiwać tętna, uprzedził, żeby się nie martwić, jeśli jeszcze nie bądzie słychać, ale trafił od razu dobrze, wystarczyło mocniej przycisnąć :-).Mam się nie przejmować wagą i jeść w małch ilościach, Maleństwo poizywiło się tym, co odkładałm na zapas;-). Mam tylko zrobić ogólne krwi i moczu i brac witaminy. Nstępna wizyta 30 marca.

A wiecie że ja prawie cały czas śpię na plecach?? :zawstydzona/y:
Nic mnie nie boli i naprawdę dobrze mi sie tak śpi więc dzidzi chyba tez jest dobrze :-)

Karincia zazdroszcze umiejetnosci spania na plecach bo ja jakos nie potrafie
Brzuszek jeszcze tak strasznie nie przeszkadza w spaniu ale pamietam jak bylam z corka w ciazy i koncowka ciazy byla straszna dla mnie wogole nie umialam sobie znalesc miejsca

a mi się dziś śniło że byliśmy na dworcu kolejowym z całą rodziną i w zamieszniu ktoś porwał moją córeczkę!!! obudziłam się zapłakana
dobrze ze to był tylko sen

mój sen dzisiejszej nocy był taki :-D

miałam już dzieciątko małe w domu na rekach po urodzeniu - i jeszcze nie było wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka...:-Di uznawałam to za normalne, że jeszcze po prostu za wcześnie żeby wiedziec:-D

reklama
Witam.Ja cały czas tez mysle nad imieniem dla maluszka.Jesli bedzie chlopiec to podoba mi sie Tobiasz,Gracjan,Oliwier,
witam Was sierpniowe mamusie:-) Apropo imion to Olivier jest cudne :tak:Nasz syneczek ma tak na imie!!!polecam!!!!!!:-)pozrdawiam Was wszystkie

Do góry