reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toksoplazmoza

ja ostatnio mam duzo snow, ale nie sni mi sie erotyka wcale tylko jakies abstrakcyjne rzeczy np.wielkie amerykanskie ciezarowki jezdzace po malym mostku na rzece, okrety wojenne zakotwiczone na dworcu kolejowym itp. wszystkie sny mam bardzo wyrazne, nieraz mieszaja mi sie z rzeczywistoscia np juz od kilku dni bylam przekonana na 100 procent, ze malemu wyrznela sie trojka, dzis zagladam mu do buzi zeby zobaczyc ile urosla a tam dopiero ledwo ledwo pod skora ja widac, wiec chyba sie przebila, ale niestety we snie

reklama
reklama
mi najwygodniej zawsze bylo na brzuszku ale teraz juz nie da rady z racji moich gabarytow ale stosuje cos w rodzaju pozycji boczno - brzusznej :baffled:.
Mam codziennie problemy z zasnieciem ale jak wstaje w nocy do wc to potem zasypiem sama nie wiem kiedy, dziwne

Do góry