aneta24183
Fanka BB :)
super za pomocpoczytałam i czekam teraz na powturzenie badań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja felinatal zdążyłam tylko pół opakowania wziąść,bo miałam przejsc na witaminki,zobacze co powie dzis lekarka,ale jak cos to chętnie komuś to pół odstąpie jak potrzebuje,bo mi chyba juz nie bedzie potrzebnetez słyszałam o feminatalu - ze polecany
ja do 14 tyg. brałam tylko kwas foliowy, teraz biore Centrum Materne, ale chyba po miesiacu zmienie na ten feminatal - tylko nie wiem czy mozna tak zmieniac i żonglować ymi witaminami...
miałam je brac tylko do końca 12 tygodnia i na opakowaniu też tak pisze ja miałam Feminatal 800hmmm piwonia ale czemu już go nie zazywasz???mi G powiedział że witaminy i minerały które sa w jedzeniu to bardzo mało ich przysfajamy i przedewszystkim sa trudne do przysfojenia wiec lepiej brać witaminy.
a tak na marginesie to większość witamin i minerałów jedzenie traci w czasie obróbki termicznej.